Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

O Kατσιφάρας και η “Παναχαϊκή μας”…

O Kατσιφάρας και η “Παναχαϊκή μας”…
2016.09.22 @ Συνάντηση Περιφερειάρχη με Κώστα Κατσουράνη και Παναχαΐκή Συμμαχία
Φωτό από τη συνάντηση Περιφερειάρχη με Κώστα Κατσουράνη και Παναχαΐκή Συμμαχία

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τονίζει πως στηρίζει ενεργά την Παναχαϊκή και η στήριξη αυτή εκφράστηκε στη συνάντηση του Απόστολου Κατσιφάρα με τον Κώστα Κατσουράνη.
Με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και στελέχη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» συναντήθηκε σήμερα το πρωί λοιπόν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
«Οι ευχές μας είναι δίπλα σας για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να επανέλθει η Παναχαϊκή μας στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μεγάλη χαρά μας που Πατρινοί έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους και με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έρχονται και οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις για το καλύτερο δυνατό. Η “βασίλισσα” Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Περιφέρειά μας και θα σταθούμε αρωγός στηρίζοντας το δύσκολο έργο σας» σημείωσε ο Απ. Κατσιφάρας, ευχόμενος παράλληλα στον Κ. Κατσουράνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Καλά φυσικά κάνει ο Κατσιφάρας και στηρίζει την ιστορική Παναχαϊκή αλλά με αυτά και με τα άλλα τροφοδοτεί τις φήμες πως έχει στοχεύσει πλέον στη δημαρχία της Πάτρας. Ίσως βέβαια αν έδειχνε παρόμοιο ζήλο η περιφερειακή αρχή και για τον Παναιτωλικό σχετικοί συνειρμοί να μην γινόταν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Θα βλέπετε την πλάτη μας ...

    Μουσατε πατρινε ,όχι παναχαικη αλλά πατραικος ( με το α.φ.μ του πατραικου παίζει)………το καμάρι της περιφέρειας είναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ,και αυτό σας πονάει στην μιναρουπολη !!!!!!!!!! Γκεκε .

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ; ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.