Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ο Κατσιφάρας στο Κογκρέσο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Ο Κατσιφάρας  στο Κογκρέσο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με δικαίωμα ψήφου στο Κογκρέσο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
Στο Κογκρέσο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στη Λισαβόνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2018, θα συμμετέχει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να ψηφίσει για την εκλογή του υποψηφίου που θα ηγηθεί του Κόμματος στην εκστρατεία για τις Ευρωεκλογές.
Ο κ. Κατσιφάρας, ως Αντιπρόεδρος της Ομάδας του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (Party of European Socialists – PES) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών, έχει δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής της προεκλογικής περιόδου ο οποίος θα είναι και ο υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από την πλευρά Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
«Σε μια περίοδο που η Ευρώπη έχει ανάγκη να ενισχύσει τις έννοιες της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής και να θωρακίσει τις δημοκρατικές αξίες, αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουμε χρέος να διατάξουμε όλες τις δυνάμεις μας στην κατεύθυνση της κοινωνικής δικαιοσύνης, του κράτους δικαίου και της προάσπισης των θεσμών, ως ανάχωμα στον λαϊκισμό και σ’ όλες τις πρακτικές του», αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Κατσιφάρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.