Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ο Καζαντζής και τα πατατάκια της αντιδημάρχου

Ο Καζαντζής και τα πατατάκια της αντιδημάρχου

Πέρα από όσα είχε… μαζεμένα προς την πλειοψηφία ο άλλοτε αντιδήμαρχος και πλέον υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καζαντής για την ουσία του απολογισμού, φαίνεται ότι είχε και πολλά να καταμαρτυρήσει στην εικόνα που παρουσίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.

Δεν έμεινε δηλαδή μόνο στις αιτιάσεις του για το αν έγινε ή όχι έργο τα τελευταία χρόνια αλλά και στις διαδικασίες όπως αυτές φαίνονται στην κοινωνία. «Έφυγαν οι κάμερες, έφυγαν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι που είχαν απομείνει. Εγώ δεν ήθελα να αποχωρήσω όπως έκαναν άλλοι, έμεινα σήμερα να ακούσω άπαντες και να μιλήσω μετά από τόση ώρα γιατί σέβομαι το δημοτικό συμβούλιο αλλά φαίνεται ότι δεν το σέβονται όλοι…» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καζαντζής.

Κάπου εκεί όμως η Μ. Παπαγεωργίου από την πλειοψηφία είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει κάποια (χαμηλόφωνη πάντως)παρατήρηση με τον κ. Καζαντζή να της λέει «Μαρία, φάε τα πατατάκια σου!», καθώς είχε ένα ανάλογο σνακ μπροστά της!

Και είχε και συνέχεια η οργή Καζαντζή, αυτή τη φορά γενικά προς την πλειοψηφία απέναντί  του: «Θα ήθελα αν μπορείτε να μην μουρμουράτε, αν δεν αντέχετε το δημοτικό συμβούλιο τέτοια ώρα, μην κάθεστε», είπε…

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.