Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Ο καιρός γαρ εγγύς. Σίγουρα;

Ο καιρός γαρ εγγύς. Σίγουρα;

elhnvn

Δεν είναι και στα καλύτερά του πατριωτικό φρόνημα στη χώρα αφού ο ένας μεγάλος πυλώνας του, το κόμμα της Ρωσίας, είναι φανερά σε σύγχυση. Βλέπετε τα πολλά σούξου- μούξου του Βλαδίμηρου με τον σουλτάνο Ερντογάν, όσο να ‘ναι, μετριάζουν λίγο το πετσικάρισμα και μένουν χωρίς πολλά επιχειρήματα εκείνοι που περίμεναν να καθαρίσει ο Τσάρος για πάρτη μας.

Ταυτόχρονα αυξάνονται και οι επιθέσεις από διάφορα μυστικά κέντρα που χρηματοδοτούν με ατέλειωτα κεφάλαια ομάδες κρούσης για να προμηθεύονται….πέτρες και να τις πετάνε στη βιτρίνα διαφόρων πατριωτικών οργανώσεων. Όπως του πολιτικού φορέως “Ελλήνων Συνέλευσις” που δέχτηκε την πρόσφατη επίθεση στο Αγρίνιο.

Στη διεύθυνση http://alfeiospotamos.gr/?p=24804 υπάρχει αναφορά στο συμβάν και καταδίκη αυτού με εντονότατο ύφος για τις σκαιές πράξεις.Εκεί αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: “Το τέρας της εθνοπροδοσίας και της υποτέλειας των οσφυοκαμπτών της εξουσίας, ευρισκόμενον σε πλήρη σύγχυσιν, προσπαθεί στο ψυχορράγημα του να εκφοβίσει τους αγωνιστές Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς, με βίαιες ενέργειες του μισθωμένου παρακράτους του, δια να κάμψει το αγωνιστικό τους φρόνημα και να κερδίσει χρόνο, βλέποντας να ναυαγούν τα σχέδιά του δια την γενοκτονίαν των Ελλήνων !! Τους διαμηνύουμε ότι όχι μόνον δεν μπορούν να μας εκφοβίσουν, αλλά ατσαλώνουν περισσότερον την θέλησίν μας στον αγώνα δια την απελευθέρωσιν της πατρίδος μας και των συνελλήνων μας από την ολέθρια, ξενόδουλη και εθνοκαταστροφική τους παρουσία, η οποία προσβάλλει, μιαίνει και καταστρέφει την ιερή μας Ελλάδα !! Τους διαμηνύουμε ότι ο καιρός της αποδόσεως της δικαιοσύνης είναι εγγύς και ότι θα πληρώσουν ακριβά και όπως τους αξίζει δια τα εγκλήματα, τα οποία διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν εις βάρος της Πατρίδος και του Έθνους μας !!”

Χωρίς να γνωρίζουμε γιατί έχει δύο θαυμαστικά στο τέλος των προτάσεων και θαυμάζοντας το γλαφυρό ύφος που διαθέτει μια αύρα καθαρεύουσας, το μόνο σκοτεινό μας σημείο είναι εκείνοι οι “αγωνιστές Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς”.

Υπάρχουν και μη ιθαγενείς Έλληνες; Και δεν είναι έτσι κι αλλιώς αυτόχθονες; Ίσως να πρόκειται απλά για έμφαση πάνω στην ώρα που σε πνίγει το δίκιο ή για υπενθύμιση ότι τούτο το μεγάλο Έθνος έχει πληθυσμούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι “ο καιρός γαρ εγγύς”. Απλά δεν παίρνουμε όρκο για ποιο πράγμα ακριβώς είναι εγγύς ο καιρός.

Να σημειωθεί και έτερον σημαντικόν. Περιδιαβαίνοντας στην ιστοσελίδα “Αλφειός Ποταμός” διαπιστώσαμε ότι η κίνηση υπό τον Αρτέμην Σώρραν διαθέτει και στοιχεία που κάθε άλλο παρά φιλορωσικά είναι! Αυτό το αγνοούσαμε παντελώς και ανυπερθέτως!

(η κάτωθι φωτογραφία είναι από παλαιοτέραν ανάρτησιν όταν το site ήταν ακόμη blog…)

η φωτιγραφία

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.