Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Λέων Μεσολογγίου ευχαριστεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Λέων Μεσολογγίου ευχαριστεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

LEON BC-PAO BC 3

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Λέων Μεσολογγίου

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ  Μεσολογγίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την άψογη φιλοξενία της στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή.

Οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας είχαν την τύχη και την ευκαιρία να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό αγώνα, όπως εξελίχθηκε, μεταξύ του ΠΑΟ και του Κόροιβου Αμαλιάδος, βλέποντας από κοντά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ. Ταυτόχρονα είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από μύθους του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως ο Αλβέρτης ο Διαμαντίδης κ.α.

Οι Διοικήσεις των δύο Συλλόγων συμφώνησαν σε αγαστή συνεχή συνεργασία με τελικό αποδέκτη το μικρό αθλητή, αφού είναι κοινή παραδοχή ότι το μέλλον των αθλητών χτίζεται σε στέρεες και υγιείς βάσεις, μόνο όταν βασίζεται στην παροχή υψηλών υπηρεσιών από τη μικρή ηλικία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο τους προπονητές όσο και τα υπόλοιπα μέλη και φίλους της Διοίκησης του ΛΕΩΝ, που οργάνωσαν με παραδειγματικό τρόπο και εντέλει κατάφεραν να ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους σε αυτό το πολύωρο γεγονός-ταξίδι, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη αποστολή και τη διοργάνωση φιλικών αγώνων.

PAO BC-LEON BC 1

LEON - OAKA

KALATHIS

ΠΑΟ-ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΛΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

DIMANTIDIS

ΝΕΟ ΣΗΜΑ Α

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.