Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

Ο Λεωνίδας Καβάκος και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Αγρίνιο την 13η Ιανουαρίου

Ένας από τους πιο περιζήτητους βιρτουόζους βιολονίστες της εποχής μας, ο Λεωνίδας Καβάκος, έρχεται στο Αγρίνιο  για τη μία από τις συνολικά τέσσερις συναυλίες στις οποίες συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Η είδηση έγινε γνωστή στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ωστόσο σήμερα ανακοινώθηκε από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. 
kavakos-orchistra-dipethe
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου υποδέχεται το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, με διευθυντή και σολίστ τον Λεωνίδα Καβάκο.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου με σκοπό τη στήριξη φιλανθρωπικού έργου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
Η επιστροφή του Λεωνίδα Καβάκου στο πόντιουμ της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για συνολικά τέσσερις συναυλίες, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα πολύ σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός.
Όλα ξεκίνησαν από μια συμφωνία μεταξύ μουσικών. Από την πρωτοβουλία των μελών της Ορχήστρας, οι οποίοι πρότειναν στον διεθνώς αναγνωρισμένο, βιολιστή και αρχιμουσικό, να συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα. Η συγκυρία ήταν ευτυχής και η πρόταση έγινε δεκτή με διάθεση προσφοράς μουσικής για «καλό σκοπό», αλλά και προσφοράς στην ίδια τη μουσική από τον τιμημένο με κορυφαίες διακρίσεις Λεωνίδα Καβάκο, μεταξύ των οποίων και το “Artist of the Year” της Gramophone το 2014 και το Leonie Sonning Music Prize το 2017.

Ο πρώτος σταθμός της φετινής πορείας, το Αγρίνιο το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο υπέρ των αναγκών τοπικών φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα των Στραβίνσκυ, Μπαχ και Ντβόρζακ.

Σολίστ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ, βιολί
Μουσική διεύθυνση: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 22€ – Φοιτητικό 20€

Κρατήσεις εισιτηρίων:
Τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο:26410- 21158 από τις 9.00 π.μ – 13.00 μ.μ.
H προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου καθημερινά στο Ταμείο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου το πρωί από τις 11.00 – 13.00, ενώ το Σάββατο 13-01-2018 από τις 11.00 – 13.00 & 18.00-20.30 .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.