Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

O Loris Rosati και η ακροβατική ομάδα Arrepiado στο 8o P.I.C.K

O Loris Rosati και η ακροβατική ομάδα Arrepiado στο 8o P.I.C.K

spo-pick-rosati4

Στόχος των διοργανωτών του P.I.C.K. είναι κάθε χρόνο να μεγαλώνει το θέαμα και η αδρεναλίνη να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα!

Στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA την παρθενική του εμφάνιση στο θεσμό θα κάνει ο 23χρονος Ιταλός αρτίστας των μηχανοκίνητων show Loris Rosati!

Πρόκειται για έναν οδηγό ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με τα ακροβατικά κόλπα τα οποία κάνει με ένα μικρό όχημα που διαθέτει τρεις τροχούς έναν μπροστά και δύο πίσω.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα μηχανοκίνητα σπορ από το 2007 και έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες χρονιές το πρωτάθλημα Apeprotoevolution που σχετίζεται με οχήματα τριών τροχών.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως η όψη του οχήματος του Rosati θυμίζει αρκετά τον Κεραυνό Μακουίν, που είναι από τους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων των παιδιών(από την ταινία Cars) και σίγουρα θα καταπλήξει τους μικρούς μας φίλους που θα παρακολουθήσουν το event.

Ο Loris Rosati ταξιδεύει σήμερα από την Ιταλία και την Πέμπτη 22/9 αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το  profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Από την 8η χρονιά διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα καρτ , δεν θα μπορούσε να λείψει η ομάδα ακροβατικών show Arrepiado που βρίσκεται ήδη στην Πάτρα!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η πορτογαλική ομάδα, ο Ρικάρντο και η παρέα του είναι μέρος του θεσμού. Ο κόσμος που κατακλύζει κάθε χρόνο την Πλ. Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη στιγμή που οι Πορτογάλοι βιρτουόζοι των μηχανοκίνητων show θα δώσουν την παράστασή τους!

Η διοργανώτρια αρχή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να δώσουν το παρών οι Arrepiado, αλλά και οι σπουδαιότεροι πρωταγωνιστές στα μηχανοκίνητα αθλήματα με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διασκέδαση του κοινού στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προσφέροντας στο φιλοθεάμον πατρινό κοινό δυνατές συγκινήσεις.

Καινούρια show και επιδείξεις θα ανεβάσουν τον πήχη των επιδείξεων σε ακόμα  υψηλότερα επίπεδα .Υποσχόμενοι μοναδικές εκπλήξεις ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά στο 8o P.I.C.K-ΛΟΥΞ  COLA.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

spo-pick-rosati1

spo-pick-rosati2 spo-pick-rosati3 spo-pick-rosati5 spo-pick-rosati6 spo-pick-rosati7 spo-pick-rosati8 spo-pick-rosati9 spo-pick-rosati10 spo-pick-rosati12 spo-pick-rosati13 spo-pick-rosati14 spo-pick-rosati15 spo-pick-rosati16 spo-pick-rosati17

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.