Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ο Μητροπολίτης Μόρφου το τερμάτισε: «Να γίνει έλεγχος ασφαλείας των εμβολίων από επιστημονική ομάδα της Εκκλησίας»

Ο Μητροπολίτης Μόρφου το τερμάτισε: «Να γίνει έλεγχος ασφαλείας των εμβολίων από επιστημονική ομάδα της Εκκλησίας»

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις 17 Νοεμβρίου στο ραδιόφωνο «Focus FM 103,6» της Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Μόρφου αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση εκ μέρους του προς τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ για σύσταση επιστημονικής ομάδας που θα ασχοληθεί με το ζήτημα των εμοβλίων.

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Κύπρου, Νεόφυτος, ξαναχτυπά: Αφού σε συνωμοσιολογικό τόνο είχε ασχοληθεί με τον Αστερίξ, ισχυριζόμενος πως προέβλεψε τον κορωνοϊό, τώρα προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα ζητεί να συσταθεί ανεξάρτητη επιστημονική ομάδα από την Εκκλησία της Κύπρου και να ελέγξει την… ασφάλεια των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στις 17 Νοεμβρίου στο ραδιόφωνο «Focus FM 103,6» της Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Μόρφου αποκάλυψε πως έχει γίνει πρόταση εκ μέρους του προς τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ για σύσταση επιστημονικής ομάδας που θα ασχοληθεί με το ζήτημα των εμβολίων.

«Σε επίπεδο πρακτικό, ήδη έχω στείλει ένα μήνυμα στον δικό μας Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου να δημιουργήσουμε ως Ιεραρχία μιαν επιστημονική ομάδα ιατρών, επιδημιολόγων, γενετιστών οι οποίοι θα μας γνωμοδοτήσουν για όποια εμβόλια φέρουν τα διάφορα πολυθρύλητα και πολυθρήνητα ιδρύματα παγκόσμια. Λοιπόν, για να μας ενημερώσουν, να γνωμοδοτήσουν και τότε εμείς ως μια παράλληλη πνευματική οντότητα που είναι η Εκκλησία εδώ και χιλιάδες χρόνια να πει στο λαό ποιο είναι το ασφαλές και ποιο δεν είναι ασφαλές εμβόλιο», είπε.

Ερωτηθείς για το αν έλαβε απάντηση από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ο Σεβασμιώτατος είπε: «Ήδη εμείς είμεθα σε διαβούλευση μαζί με τον Μακαριώτατο διότι ήδη έχομεν στην Κύπρο τους κατάλληλους γιατρούς.»

Στη συνέχεια τόνισε: «Τώρα, το εμβόλιο για να δώσουμε μια απάντηση πιο συγκεκριμένη, είναι ξεκάθαρη η θέση η δική μου ότι εάν δεν υπάρχει ασφάλεια από μερικούς γιατρούς οι οποίοι να έχουν ορθόδοξη ζωή και να μην έχουν διασυνδέσεις με αυτά τα παγκόσμια κέντρα και ιδρύματα της Νέας Εποχής, δεν πρέπει να τα δεχθούμε γιατί όλοι μας λεν, οι νούσιμοι Ορθόδοξοι άνθρωποι ότι τόσο τα αμερικάνικα εμβόλια, όσο τα εγγλέζικα ως επίσης μου είπε τελευταία ένας και το ρωσικό εμβόλιο, θα έχουν παρέμβαση τόσο στο DNA όσο και στο RNA. Με παρενέργειες, όχι απλά συνέπειες, με παρενέργειες τρομακτικές για τον ανθρώπινο νου, για την ανθρώπινη ελευθερία, για την ανθρώπινη υγεία, ε; Και με δυνατότητες παρακολούθησης πλέον του ανθρώπου, ηλεκτρονικές.»

Πηγή: newpost.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. 911

  σας χαλάει τη μαγιονέζα ο Νεόφυτός έτσι; βλέπετε ότι τον παρακολουθεί και τόσος κόσμος, κατευθείαν η προπαγάνδα σας, σε άμεση εφαρμογή…

 2. Γεωργακιλας Νίκος

  Καί πολύ καλά κάνει ο Δεσπότης…
  Εσείς αγαπητοί δημοσιογράφοι γιατί δεν αναπαράγεται απλά την είδηση αλλά κατευθείαν προπαγάνδα;

 3. Άλλος

  Πρόταση: Οι ιερωμένοι μπορούν, σε περίπτωση που νοσούν, απλώς να προσεύχονται στο θεό για να γίνουν καλά και όχι να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και ζητούν θεραπεία από τους γιατρούς.

 4. John Swinton

  Σύμφωνα με τον John Swinton (1829-1901) οι δημοσιογράφοι είστε διανοητικές πόρνες.
  Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα NewYorkTimes (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα TheNewYorkSun (1875-1897). Ανάμεσα στις επιτυχίες του συγκαταλέγεται συνέντευξη που πήρε από τον KarlMarx τον Αύγουστο 1880 και δημοσιεύτηκε στην προοδευτική εφημερίδα Sunστις 6 Σεπτεμβρίου 1880. O John Swinton, όταν μια νύχτα του 1880 σε μια σύναξη δημοσιογράφων κάποιος έκανε μια πρόποση «στο ανεξάρτητο του Τύπου», απάντησε:

  «Δεν υπάρχει κάτι, μέχρι τη σημερινή μέρα στην Αμερική, που να χρίζει τον τίτλο ‘ανεξάρτητος Τύπος’. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Δεν υπάρχει ούτε ένας από εσάς που να τολμάει να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνετε ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν θα τυπωθεί ποτέ.
  Πληρώνομαι εβδομαδιαία για να κρατάω τις έντιμες απόψεις μου έξω από την εφημερίδα με την οποία συνδέομαι. Άλλοι από εσάς λαμβάνετε παρόμοιους μισθούς για παρόμοια θέματα και όποιος από εσάς φανεί τόσο ανόητος ώστε να γράψει ειλικρινείς απόψεις, θα βρεθεί στο δρόμο να ψάχνει για άλλη δουλειά. Αν επέτρεπα στις ειλικρινείς απόψεις μου να εμφανιστούν στην εφημερίδα μου, πριν περάσουν 24 ώρες, θα έχανα τη δουλειά μου.
  Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύειτο θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω τι ανοησία είναι αυτή η πρόποση στον ‘ανεξάρτητο Τύπο’.
  Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.