Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

O Ναυπάκτιος Αδάμ Βλαχογιάννης ομόφωνα για 2η θητεία στο ΔΣ της AHEPA HELLAS ως Αθλητικός Διευθυντής

O Ναυπάκτιος Αδάμ Βλαχογιάννης ομόφωνα για 2η θητεία στο ΔΣ της AHEPA HELLAS ως Αθλητικός Διευθυντής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες του 22ου Ετήσιου Συνεδρίου της  AHEPA Hellas στις 18 – 19 Ιουνίου 2021 στην πόλη της Κέρκυρας.

Το 22ο Συνέδριο της AHEPA Hellas με αφορμή τα 200 χρόνια Εθνικής Παλιγγενεσίας, ήταν αφιερωμένο στο τέκνο της νήσου και πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια.

Η επίσημη έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο αίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης της Κέρκυρας στον Κήπο του Λαού και παρόντες ήταν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού, ο Βουλευτής Κέρκυρας κ. Στέφανος Γκίκας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κα. Μελίτα Ανδριώτη ,η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, ο εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Κέρκυρας  Αντιπλοίαρχος  Π.Ν.  κ. Θεόδωρος  Δημητρακόπουλος.

Την επόμενη ημέρα ’’Σάββατο 19 Ιουνίου 2021’’ οι εργασίες του συνεδρίου συνεχίστηκαν στο Αμφιθέατρο της Ιονίου Ακαδημίας παρουσία συνέδρων από όλα τα τμήματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στους συνέδρους απηύθυναν γραπτό χαιρετισμό οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, Τουρισμού κ. Χάρης  Θεοχάρης και ο βουλευτής Κέρκυρας κ. Μπιάγκης  οι δε υφυπουργοί αποδήμου ελληνισμού και παιδείας κ. Κ. Βλάσης & Α. Συρίγος αντίστοιχα με ηλεκτρονικά μέσα.

Το συνέδριο παρακολούθησε με ζωντανή σύνδεση ο ανώτατος Προέδρος από την Αμερική κ. Γ. Χωριάτης και ο ανώτατος κυβερνήτης Ευρώπης κ Φ. Πιτύρης  από την Λευκωσία οι οποίοι και συμμετείχαν με χαιρετισμό κατά την διάρκεια των εργασιών.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν οι Αναφορές των τμημάτων, εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός Έτους 2021-2022  και το συνέδριο προχώρησε στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της AHEPA στην  Περιφέρεια 25.

Το τοπικό τμήμα της Ναυπάκτου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Αδάμ Βλαχογιάννη ο οποίος επανεξελέγη ομόφωνα ως αθλητικός διευθυντής της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος.  Η Ναύπακτος το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων της AHEPA με το προγραμματισμένο διεθνές τουρνουά BEACH VOLLEY AHEPA CUP 2021 (22-24 Ιουλίου) που αποτελεί την μοναδική εκδήλωση της AHEPA για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ιδιαίτερα φέτος πραγματοποιείται αμέσως πριν το παγκόσμιο συνέδριο AHEPA στην Αθήνα και αναμένονται υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από το εξωτερικό να παραβρεθούν στην πόλη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της AHEPA στην Περιφέρεια 25 αποτελείται από τους εξής:

District Governor: Κωνσταντίνος Βαρσάμης

Lt. District Governor: Χρήστος Καραπιπέρης

District Secretary: Νικόλαος Δημητρόπουλος

District Treasurer: Χρήστος Μπακούρος

VP of Hellenism: Αντώνιος Γιαννικουρής

VP of Education: Θεοδόσιος Θεοδοσίου

VP of Philanthropy: Ανάργυρος Τσουνάκης

VP of Civic Responsibility: Χρήστος Κατηφόρης

VP of Family and Individual Excellence: Διονύσιος Πολίτης

Athletic Director: Αδάμ Βλαχογιάννης

District Marshal: Βασίλειος Καψάλης

District Warden: Φώτιος Σουργκούνης

DL Member PDG: Ευστάθιος Κεφαλίδης

Η δε σύνθεση της Εξελεγκτικής  Επιτροπής  για το 2021 – 2022  είναι η ακόλουθη :

Πρόεδρος : Δημήτριος Τράγιας

Μέλος : Κωνσταντίνος Μπουγιούκας

Μέλος : Στυλιανός Μαργαρίτης

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνου από τους συνέδρους στο μνήμα του Ιωάννη Καποδίστρια.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.