Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο “Παναγία Ελεούσα”

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο “Παναγία Ελεούσα”

Ενημέρωση από το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για την επίσκεψη του Νικήτα Κακλαμάνη.

ERG_1720Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  επισκέφτηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου, το μεσημέρι, ο κύριος Νικήτας  Κακλαμάνης, Βουλευτής Α΄ Αθηνών , πρώην Υπουργός Υγείας, πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και Δ΄ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού  Κοινοβουλίου, ευρισκόμενος στην πόλη της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ  Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας και συνεργάτες του. Επίσης, στην επίσκεψη παρευρέθηκαν ο πρώην Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός, ο κ . Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος, ο κ. Νίκος Καζαντζής, Αντιδήμαρχος Δήμου Αγρινίου, ο κ. Χρήστος Παϊσιος, υπ. Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Αιτωλοακαρνανίας.

Τους επίσημους επισκέπτες υποδέχτηκαν στο Εργαστήρι η Πρόεδρός του κ. Διονυσία Σαμαντά και το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρός του  κα Μαρία  Τσούτσου , ο Διευθυντής κ. Δημήτρης Χειμαριώτης, οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι στην  Α΄ Εκπαιδευτική Μονάδα του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης και οι λοιποί επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα τμήματα κατάρτισης, όπου εντυπωσιάστηκαν από  τα χειροτεχνήματα των εκπαιδευομένων νέων μας καθώς και στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφείο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Συνεχάρησαν τους  εκπαιδευόμενους νέους και τους εργαζόμενους , περιηγήθηκαν στους λοιπούς χώρους και εξέφρασαν το θαυμασμό τους για το πολιτισμένο περιβάλλον και την υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Ο κ. Κακλαμάνης  μίλησε για το προνοιακό έργο στην Ελλάδα, ενημερώθηκε για την πορεία του Εργαστηρίου και  υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη λειτουργία του διαβεβαιώνοντας ότι θα συμπαρίσταται ως φίλος στον αγώνα που δίνει ο φορέας για τα άτομα με την πληγωμένη νοημοσύνη.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθυντής, η Επίτιμη πρόεδρος, οι Νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι Εργαζόμενοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Κακλαμάνη και όλους τους επισκέπτες, στους οποίους προσφέρθηκαν δώρα από τα  έργα των  εκπαιδευόμενων.

ERG_1595

ERG_1630

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.