Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ο Νίκος Καραπάνος αντίπαλος του… Νίκου Καραπάνου; Κι όμως έχει ξαναγίνει!

Ο Νίκος Καραπάνος αντίπαλος του… Νίκου Καραπάνου; Κι όμως έχει ξαναγίνει!

Έπαθαν όλοι πλάκα με τον υποψήφιο που ανακοίνωσε(με φωτογραφία μετά χειραψίας σε καίριο σημείο του Μεσολογγίου)ο Κώστας Λύρος. Κι αυτό γιατί ποιος θα το περίμενε να είναι ένας Νίκος Καραπάνος σε αντίπαλο συνδυασμό με τον Νίκο Καραπάνο, τον ήδη δήμαρχο;

Μάλιστα ο Νίκος Καραπάνος του Κώστα Λύρου έκανε ακόμη μεγαλύτερο επικοινωνιακό γκελ στην τοπική κοινωνία  διότι είναι και «Αστυνομικός  – τ. Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, τ. Γραμματέας Δ.Σ.Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Μέλος Δ.Σ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και εκπαιδευτής ΕΛ.ΑΣ», όπως αναφέρει ο ίδιος στην σύντομη δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ. Ας αφήσουμε ότι δήλωσε-πάλι ο ίδιος- πως συμμετέχει στην «Δημιουργική Ανατροπή» του Κώστα Λύρου  «με ανιδιοτέλεια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς δεύτερες και υστερόβουλες σκέψεις», εντάξει, πάνω στον ενθουσιασμό τους οι υποψήφιοι λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω.

Όμως η χαρά του να έχεις στον τόπο σου μια τέτοια σύμπτωση(;) μετριάζεται, φίλες και φίλοι, όταν διαπιστώνεις ότι κάτι ανάλογο έχει ξαναγίνει επί τρία! Διότι σε ένα χωριό της Ρουμανίας έχει γίνει το αγίνωτο: έχουν κατέβει στις δημοτικές εκλογές για τον δήμο στο Ντραγκουσένι τρεις δήμαρχοι με το ίδιο όνομα!

Μάλιστα, φίλες και φίλοι, στο ηρωικό Ντρακουσένι το 2016 κατέβηκαν τρεις διαφορετικοί τύποι με το όνομα Βασίλε Τσέποϊ για δήμαρχοι! Και το «Βασίλε» και το «Τσέποϊ» είναι πολύ διαδεδομένα στην περιοχή και έτσι ένας σοσιαλιστής που κατέβαινε για 4η φορά και οι άλλοι δύο που ήταν κεντροδεξιοί , διεκδίκησαν την ψήφο του λαού!

Τελικά η δημοκρατία θριάμβευσε στο Ντρακουσένι και βγήκε ο… Βασίλε Τσέποϊ! Μάλλον ο σοσιαλιστής αλλά κανείς δεν παίρνει όρκο αν δεν είναι από την περιοχή…

Με άλλα λόγια, φίλες και φίλοι, η Ι.Π. Μεσολογγίου δεν είναι η πρώτη που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και μένει να δούμε αν στις εκλογές του Μάη θα νικήσει κάποιος Νίκος Καραπάνος, όπως είναι, πλέον, αυξημένες οι πιθανότητες να συμβεί!

ο (υ)περαστικός

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Καραμήτσος

    Ο δικός μας άνθρωπος! Κάπου είδα προχθές ένα φύλλο αγώνα με τα κατορθώματα του Καραπάνου ως ποδοσφαιριστή. Εντελώς “τυχαία” έπεσε στα χέρια μου, που αφού ο διαιτητής τον άφησε να ξεπατωθεί (τον Καραπάνο) για 88 λεπτά τον απέβαλε στο 89 στολίζοντάς τον κανονικά. Θα το στείλω στη σύνταξη του site. χε…. χε…… χε…….. (σατανικό γέλιο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.