Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

«Ο Παναιτωλικός να πάρει 30 κίτρινες στα επόμενα τρία παιχνίδια, για να μην τα παρατήσει ο Κούγιας»!

«Ο Παναιτωλικός να πάρει 30 κίτρινες στα επόμενα τρία παιχνίδια, για να μην τα παρατήσει ο Κούγιας»!

Μια ρηξικέλευθη πρόταση, σχετική με το ποδόσφαιρο, στέλνει στέλνει ο φίλος της ιστοσελίδας και της στήλης ο Κ.Α. Όντας φίλαθλος του Παναιτωλικού, δεν μπορεί παρά να σκέφτεται τον πρόεδρο της Λάρισας Αλέξη Κούγια:

“Διαβάζω την ανακοίνωση της ΑΕΛ που πάλι βάζει στο μικροσκόπιο τον Παναιτωλικό”, αναφέρει. “Αν κατάλαβα καλά το ποδόσφαιρο από το 1996 και μετά είναι μαφιόζικο παρότι ο ίδιος έχει ασχοληθεί με τόσες ομάδες.

Επίσης-πάλι αν κατάλαβα καλά- ο πρόεδρος της ΕΠΟ (που έβγαλαν οι ενώσεις) ήταν καλός παλιά και τον στήριξε αλλά επί των ημερών του οι διαιτητές που προωθούνται έχουν στο στόχαστρο μόνο την ΑΕΛ, όλα τα άλλα τα κάνουν όμορφα! Επίσης ο Παναιτωλικός είναι η πληγή του ποδοσφαίρου γιατί δεν παίρνει κίτρινες και κλαδεύει τους αντιπάλους του”, συνεχίζει ο φίλος Κ.Α..

“Λοιπόν επειδή από το… 1996 παλεύει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο ο Α. Κούγιας η ΑΕΛ δεν πρέπει να αποχωρήσει ή να παίξει με τα “δεύτερα”, πρέπει να μείνει να… ολοκληρώσει το σπορ με τον ιδιοκτήτη της.

Οπότε για να μην πάθουμε κάτι τέτοιο, προτείνω να δοθούν από τώρα, τιμής ένεκεν, στον Παναιτωλικό 30 κίτρινες κι όσες κόκκινες βγουν (μαζί και με τα τζόκερ)στα επόμενα τρία δύσκολα παιχνίδια. Δεν μπορεί να υπάρξει Κυριακή πλέον για τον Παναιτωλικό χωρίς της χαρά των ανακοινώσεων του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και πρέπει να πειστεί να παίξει δυνατά μέχρι το τέλος. Δεν θα είναι πλέι άουτ εκείνα που θα έρθουν χωρίς Α. Κούγια απέναντι στον Παναιτωλικό. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Κ.Α.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΓΙΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ.

  2. Ανώνυμος

    Με τις εντολές πάντα του κυρίου από τον Πειραιά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.