Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Ο Παναιτωλικός με τη ματιά του ΠΑΟΚ: To γαλατικό χωριό της Super League επιμένει διαφορετικά και φέτος

Αφιέρωμα Super League 2019-20 φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για τον Παναιτωλικό αναφέρει τα εξής:

Παναιτωλικός
Με πίστη στο πλάνο

To γαλατικό χωριό της Super League συνεχίζει να επιμένει διαφορετικά και φέτος. Ο Παναιτωλικός πιστός στις αρχές του αποφάσισε να στηρίξει το πλάνο τριετίας που ξεκίνησε από πέρυσι και περιλαμβάνει την επένδυση στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του.

Η σεζόν 2018-19 έφερε χαμόγελα στο Αγρίνιο, κυρίως για το γεγονός του ότι σύστησε αρκετούς νέους παίκτες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Φώτης Κωστούλας αποφάσισε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, φτιάχνοντας μία ομάδα για το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον.

Συνεργασία με την Μπενφίκα για ανταλλαγή ποδοσφαιριστών και τεχνογνωσίας, προώθηση πιτσιρικάδων, πορτογαλικό μοντέλο στο τεχνικό επιτελείο και όνειρα για έναν αυτάρκη και ανεξάρτητο Παναιτωλικό, που κάνει όνειρα ακόμα και για πεντάδα.

Προπονητής

Λουίς Κάστρο

Ένας άνθρωπος που έχτισε το όνομά του στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και κυρίως στις Ακαδημίες της Ντέμπρετσεν και την δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, έρχεται να στηρίξει το πλάνο του Παναιτωλικού, ετοιμάζοντας μία ανταγωνιστική ομάδα και δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον εξέλιξης των πολλών νεαρών παικτών που θα έχει στη διάθεσή του. Θα χρειαστεί χρόνο αλλά το παρελθόν του Πορτογάλου δείχνει ότι οι Αγρινιώτες θα προσπαθήσουν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

Αστέρι

Χόρχε Ντίας

Ο Χόρχε Ντίας από την περσινή σεζόν έδειξε ότι είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους, με εξαιρετικές εμφανίσεις σε πολλές διαφορετικές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Το καλοκαίρι υπέργαψε νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, χρίστηκε αρχηγός και οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν να γίνει ο ηγέτης της νεανικής ομάδας που χτίζουν.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.