Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ξεκινά την προετοιμασία του στις 17 Αυγούστου

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ξεκινά την προετοιμασία του στις 17 Αυγούστου

paok kalivionΓια την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 στις 6 το απόγευμα, ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας Θεόδωρος Βαϊνάς σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά στη Β΄Τοπική Κατηγορία της ΕΠΣΑ, ενώ προχωρούν οι επαφές και οι συζητήσεις με παίκτες που επιθυμούν να ανανεώσουν την παραμονή τους στο σύλλογο.
Όπως πληροφορηθήκαμε οι ποδοσφαιριστές Νίκος Μυγδάκης, Δημήτρης Καγκαράς και Ηλίας Νταλαπέρας, έχουν συμφωνήσει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την ομάδα για τη νέα σεζόν 2016-2017.
Αισιοδοξία υπάρχει επίσης και στο μεταγραφικό μέτωπο αφού γίνονται επαφές με παίκτες οι οποίοι θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα, ενώ ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση από την ομάδα της Μυρτιάς των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Σαμαρά, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς και του αμυντικού Χρήστου Πατσαούρα, ενώ από την ομάδα της Α.Ε. Βάλτου αποκτήθηκε ο επιθετικός Κώστας Ζαχαράκης.
Πάντως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται να υλοποιηθούν και άλλες συμφωνίες μεταγραφών με παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα των Καλυβίων και εάν αποκτηθούν θα την βοηθήσουν σημαντικά στη φετινή της προσπάθεια.

kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.