Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ο Παπαδόπουλος “καρφώνει” Κατσιφάρα για στήριξη σε Καραπάνο

Ο Παπαδόπουλος “καρφώνει” Κατσιφάρα για στήριξη σε Καραπάνο

O επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κοινωνία Μπροστα» του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος κάνει λόγο ανοχή ή στήριξή του περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στην Δημοτική Αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Η θέση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκφράζεται από την παράταξη που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίζει το κόμμα. Η ανακοίνωση:

Στις 6/4/2019 λήγει η παρατεταμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Ελπίζουμε να λάβει τέλος αυτή η φαρσοκωμωδία…

Όπως και σε παλαιότερη ανακοίνωσή μας έχουμε ενημερώσει, στις 6/4/2019 λήγει η παρατεταμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, η οποία δίνεται μετά από σχετική έγκριση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα.
Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένας πλέον λόγος ανανέωσης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, ελπίζουμε ο κ. Περιφερειάρχης να βάλει τέλος σε αυτή την φαρσοκωμωδία… Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβεβαιωθεί η ανοχή ή η στήριξή του στην Δημοτική Αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.