Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Ο Πετράκος έπιασε ένα παγκάκι για διαμαρτυρία για τον υποχρωτικό εμβολιασμό-Οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν (βίντεο)

Ο Πετράκος έπιασε ένα παγκάκι για διαμαρτυρία για τον υποχρωτικό εμβολιασμό-Οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν (βίντεο)

Αντιδρώντας στο πρόστιμο των 100 ευρώ σε όποιον άνω των 60 δεν έχει εμβολιαστεί, ο Γρηγόρης Πετράκος βγήκε στην πλατεία του Γέρακα και έπιασε ένα… παγκάκι, καλώντας μέσω facebook  να τον ακολουθήσουν με ειρηνικό τρόπο σε αυτή τη διαμαρτυρία. Οι Ράδιο Αρβύλα το σατιρίζουν…

Ο Γρηγόρης Πετράκος ανέφερε:

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται.

Tους εύπορους δεν θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι», ανέφερε ο Πετράκος και συμπλήρωσε:

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δεν θα περάσει. Τους γέρους μας δεν θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.