Δευτέρα, 14 Ιουνίου, 2021

“Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται” στο Αγρίνιο

“Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται” στο Αγρίνιο

prosklisi-poiitis-emileon
Οι εκδόσεις Τσιπούπολη, η Αριάδνη Δάντε, η Αντωνία Στελιανού, η Γαρυφαλιά Παπασωτήρη, η Ελένη Δημητρέλλου, η Θεοδότη Σαΐτη και η Χαρά Κανιούρη, προσκαλούν στην παρουσίαση του συλλογικού έργου «Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στις 11:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Emileon (Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας) σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, στη Γιορτή της Μητέρας.

Το συλλογικό έργο «Ο πραγματικός Ποιητής γεννιέται» (Αριάδνη Δάντε, ISBN:978-618-82037-3-0, έκδοση σε CD) κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη και αποτελεί την υλοποίηση του εγχειρήματος της ομώνυμης δράσης, που διοργάνωσε η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε και πραγματοποιήθηκε τη σχολική χρονιά 2016-2017, με την συμμετοχή τεσσάρων νηπιαγωγείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

11:00-11:30: Προσέλευση καλεσμένων

Άφιξη των καλεσμένων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου Emileon.

11:30-11:45: Έναρξη γιορτής

Η Αριάδνη Δάντε καλοδέχεται παραμυθένια με «Το τραγούδι των Ποιητών».

11:45-12:15: «Παντομίμα»

Το 3ο Νηπιαγωγείο Ναυπάκτου παρουσιάζει μια «Παντομίμα» με τη συμμετοχή μαμάδων και παιδιών. Ακολουθεί τραγούδι, η απονομή των αναμνηστικών των παιδιών και η γνωριμία με τις μαμάδες τους.

Υπεύθυνη νηπιαγωγός: Ελένη Δημητρέλλου.

12:15-12:35: «Η Αλφαβήτα της μαμάς»

Το 14ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου παρουσιάζει την «Αλφαβήτα της μαμάς» και τραγουδάει για την «Καλύτερη μαμά του κόσμου». Ακολουθεί η απονομή των αναμνηστικών των παιδιών και η γνωριμία με τις μαμάδες τους.

Υπεύθυνη νηπιαγωγός: Γαρυφαλιά Παπασωτήρη.

12:35-12:55: «Το τραγούδι των μαμάδων»

Το Β΄ τμήμα του 23ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου παρουσιάζει «Το τραγούδι των μαμάδων». Ακολουθεί απαγγελία ποιήματος, η απονομή των αναμνηστικών των παιδιών και η γνωριμία με τις μαμάδες τους.

Υπεύθυνη νηπιαγωγός: Χαρά Κανιούρη.

12:55-13:30: «Μαμά, έλα να παίξουμε»

Οι μικροί ποιητές του Β΄ τμήματος του 23ου Νηπιαγωγείου χαιρετούν απαγγέλοντας το δικό τους ποίημα για τη μάνα, μανούλα, μαμά. Παίζουν τυφλόμυγα και χορεύουν με τις μανούλες τους. Ακολουθεί η απονομή των αναμνηστικών των παιδιών και η γνωριμία με τις μαμάδες τους.

Υπεύθυνη νηπιαγωγός: Αντωνία Στελιανού.

13:30-13:35: «Μαμαδίστικες στιγμές ευτυχίας»

Η Αριάδνη Δάντε παρουσιάζει τις «Μαμαδίστικες στιγμές ευτυχίας» του Μονοθέσιου Νηπιαγωγείου Στράτου. Ακολουθεί η απονομή των αναμνηστικών των παιδιών και η γνωριμία με τις μαμάδες τους. Υπεύθυνη νηπιαγωγός: Θεοδότη Σαΐτη.

13:35-15:00: «Χορεύετε;». 

Μικροί και μεγάλοι, χορεύουν βαλς, σάλσα, νησιώτικα και άλλα πολλά.

Υπεύθυνος Επιμέλειας Ήχου : Γιώργος Δήμου
Καλλιτεχνική Υποστήριξη: Δημιουργικό Παιχνιδοβιβλιοπωλείο «Το Φουρφούρι»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.