Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ο πρόεδρος του Θέρμιου Απόλλωνα απαντά στον δήμαρχο Θέρμου

Ο πρόεδρος του Θέρμιου Απόλλωνα απαντά στον δήμαρχο Θέρμου

neosthermiosapollonO κ. Ιωάννης Παπαθανασόπουλος – Κορομπίλης , Δημοτικός Σύμβουλος  Θέρμου και πρόεδρος της ομάδα «Θέρμιος Απόλλων», εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση σε αναφορές του συνδυασμού της δημοτικής αρχής (ΕΔΩ) . Αναφέρει:

Μετά την ανακοίνωση του Δημάρχου Θέρμου για «Δήθεν πρεσβευτές του Αθλητισμού» ως Πρόεδρος της ομάδας του «Θέρμιου Απόλλωνα» δηλώνω τα εξής:
Αναλάβαμε την ιστορική αυτή ομάδα η οποία βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης γιατί με αυτή μεγαλώσαμε αυτή αγαπήσαμε και αυτή θα συνεχίσουμε να αγαπάμε για πάντα.
Σε μια δύσκολη εποχή όπως η τωρινή με τεράστιο αγώνα αλλά κυρίως την στήριξη του κόσμου κρατήσαμε την ομάδα όρθια και σε πολύ καλό επίπεδο επ ωφελεία των νέων παιδιών της περιοχής μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή συναντήσαμε και συναντάμε καθημερινώς την αρνητική αντιμετώπιση του Δημάρχου Θέρμου και κάποιων στενών συνεργατών του οι οποίοι είναι ηθικοί αυτουργοί της διάλυσης του Συνδυασμού του 68 % με τον οποίο εκλέχτηκα κι εγώ.
Οι παραπάνω διαθέτουν κονδύλια μέσω του κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος για ιδία προβολή και όχι για σκοπούς ουσίας.
Ας δημοσιεύσει ο Δήμαρχος του Θέρμου και πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος τις προτάσεις του για χορηγία προς αυτήν την ομάδα.
Ενδεικτικά του πολέμου που ως ομάδα δεχόμαστε σας αναφέρω την μη τοποθέτηση των τουαλετών που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο εδώ και ένα χρόνο και την μη παρουσία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και του προέδρου της τοπικής κοινότητας στον αγιασμό της ομάδας, στον οποίο προσκλήθηκαν αλλά αγνόησαν.
Είναι γνωστό βέβαια ότι εκλέχθηκα πρόεδρος της αγαπημένης μου ομάδας μέσα από νόμιμες διαδικασίες και με μοναδικό σκοπό την στήριξη της και κατ επέκταση των νέων της περιοχής μας.
Δηλώνω δε ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φέρω εις πέρας το ομολογουμένως δύσκολο έργο που ανέλαβα εγώ προσωπικά αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχοντας στο πλευρό μας την στήριξη των Δημοτών μας και όχι μόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες στους οποίους απευθυνόμενος λέω ότι δεν πρόκειται να σκύψω το κεφάλι στον κ. Δήμαρχο άλλα ούτε στην ουρά του «Θέρμιου Απόλλωνα».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΡΜΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.