Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη Κώστας Χειμώνας συγχαίρει τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα

Ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη Κώστας Χειμώνας συγχαίρει τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα

Γράφει ο Κώστας Χειμώνας*

Η ταυτότητα μιας Πόλης προσδιορίζεται από κάποια χαρακτηριστικά. Στην υγεία από ένα

αξιοπρεπές Νοσοκομείο το οποίο έχουμε, με τις αδυναμίες βέβαια που έχει, στην παιδεία από κάποιες Σχολές Πανεπιστημιακές που ως φαίνεται η θα τις αποδυναμώσουν η θα μας τις… μετακομίσουν.

Στον Αθλητισμό έχουμε εκπρόσωπο στο δημοφιλές άθλημα του ποδοσφαίρου τον Παναιτωλικό μας Αυτός ο πυλώνας προσδιορισμού της πόλης υλοποιείται Χρόνια τώρα από έναν πανάξιο επιχειρηματία τον κ Φώτη Κωστούλα . Έναν άνθρωπο που πήρε τον Παναιτωλικό μας από το… υπόγειο και τον ανέβασε στο ρετιρέ του ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Αυτόν λοιπόν τον ωραίο άνθρωπο κατακρίνουν και λοιδορούν οι προπονητές των καφενείων και οι παρατρεχάμενοι αυτών. Του καταλογίζουν ότι δεν επέλεξε συνεργάτες που να γνωρίζουν το ποδόσφαιρο πιο καλά. Πρέπει λοιπόν να απαντήσουμε σε όλους ότι ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού επέλεξε το ήθος και την αξιοπρέπεια προκειμένου να συνεργασθεί και αυτό το βρήκε στο πρόσωπο του Μάκη του Μπελεβώνη και τούτο αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι οι κατηγορίες περιστρέφονται γύρω από τις ποδοσφαιριστές γνώσεις των συνεργατών του ιδιοκτήτη και όχι για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους.

Οι κατήγοροι προφανώς έχουν μείνει στις παλιές άσχημες εποχές.

Μπράβο

κ. Κωστούλα για τις επιλογές των συνεργατών σου. Επίσης
συγχαρητήρια
αξίζουν στο κ. Κωστούλα επειδή δεν προσδέθηκε σε κανένα πρωτοκλασάτο ποδοσφαιρικό άρμα αλλά καθοδήγησε τον Παναιτωλικό σε ένα πλαίσιο ήθους και αξιοπρέπειας, σε σημείο που η πορεία του και οι θέσεις του μνημονεύονται από όλη την υγιή ποδοσφαιρική κοινότητα

Εύγε κ. Κωστούλα για τις επιλογές σου

*ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ετεροδημοτης

    Επιτέλους ένας άνθρωπος είπε τα πράγματα όπως είναι. Συγχαρητήρια κ. Χειμώνα. Πρόεδρε σ. Ευχαριστούμε για ότι κάνεις για τον Παναιτωλικό και για το Αγρίνιο..

  2. Πολίτης

    Δηλαδή το Αγρίνιο μόνο ποδόσφαιρο και Παναιτωλικός είναι; Πιθανότητα για ανάδειξη πολιτισμού και ανάπτυξης , θέσεων εργασίας ;Ας είναι !!!! Αφού το λένε όλοι οι βολεμενοι δεινόσαυροι με τα εφάπαξ και τα αναδρομικά εντάξει δεν πειράζει ,οι νέοι θα φεύγουν για μια καλύτερη τύχη και η μοναδική νεολαία θα είναι τα θολωμενα…δίποδα μανιαουρια οι οργανωμένοι μπαχαλακηδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.