Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο “τουρκοφάγος” Πάνος Καμμένος χτυπά από την… πισίνα: “Τουρκάκια, οι αετοί μας σας ξεφτιλίσανε…”

Ο “τουρκοφάγος” Πάνος Καμμένος χτυπά από την… πισίνα: “Τουρκάκια, οι αετοί μας σας ξεφτιλίσανε…”

Οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται, ο Πάνος Καμμένος ανέβασε βίντεο από την Ικαρία με F-16 και σχόλιο με το γνωστό του ύφος για τους Τούρκους

Διακοπές στην Ικαρία, δίπλα στην πισίνα κάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο άλλοτε κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα δεν ξεχνά τις αγαπημένες του συνήθειες, και προχώρησε για άλλη μια φορά σε ανάρτηση στο Twitter κατά των Τούρκων.

Ειδικότερα, το μεσημέρι ο κ. Καμμένος ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος να πετά πάνω από την Ικαρία καταδιώκοντας – σύμφωνα με τον πρώην υπουργό- τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Στα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο διακρίνεται ένα ελληνικό F-16. Δεν είναι εύκολο να διασαφηνιστεί αν πρόκειται για το δεύτερο ελληνικό μαχητικό ενός ζεύγους μαχητικών αεροσκαφών επιφυλακής που καταδιώκουν τουρκικά μαχητικά, ούτε αν τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποιούν απλώς προγραμματισμένη άσκηση.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος που δήλωσε ότι εγκατέλειψε την πολιτική έβγαλε το δικό του πόρισμα και το δημοσιοποίησε στο twitter προβαίνοντας στους γνωστούς του χαρακτηρισμούς για τους Τούρκους.

“Τουρκάκια δεν ξεχνάτε το τι περάσατε μαζί μας πάλι ήλθατε στην Ικαριά στα 300 πόδια αλλά οι Αετοί μας σας ξεφτιλίσανε πάλι. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ” έγραψε ο Πάνος Καμμένος δημοσιεύοντας ένα μικρό βίντεο εννέα δευτερολέπτων.

 www.thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.