Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Ο ράπερ Υποχθόνιος απειλεί τον Ν. Ρωμανό: «Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock;»

Ο ράπερ Υποχθόνιος απειλεί τον Ν. Ρωμανό: «Θες να φας στη μάπα καμία χρυσή από glock;»

Ο γνωστός ράπερ Υποχθόνιος ανέβασε σε στόρι μία από τις δηλώσεις του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, στην οποία διαπίστωνε ότι ο χώρος των καλλιτεχνών έχει πολλούς αριστερούς.

Ο Υποχθόνιος φάνηκε ότι ενοχλήθηκε από αυτή τη δήλωση, απαντώντας στον Νίκο Ρωμανό ότι και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ Υποχθόνιος έγραψε: «Θες να φας στη μάπα καμιά χρυσή από glock?». Ενώ, συμπλήρωσε τις απειλές με το «Σίστα; Από το φασίστα».

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο Νίκος Ρωμανός, λέγοντας: «Να χαίρεστε τους φίλους σας κ. Τσίπρα». Την ανάρτησή του συνόδευσε με δύο φωτογραφίες του Υποχθόνιου από εκδήλωση με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ρένα Δούρου.

Ο ράπερ Υποχθόνιος έβαλε στο στόχαστρο δηλώσεις του Νίκου Ρωμανού στις οποίες χαρακτήρισε αισχρή την ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και πρόσθεσε ότι ο χώρος «αριστεροκρατείται»: «Ζητάνε τα ρέστα από την υπουργού Πολιτισμού, το Σωματείο των Ηθοποιών όταν είναι οι άνθρωποι που ξημεροβραδιάζονταν με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη και συνεργάζονταν. Δεν ήξεραν τίποτα; Αν ήξεραν, τότε την ανακοίνωση πρέπει να την απευθύνουν στον καθρέφτη τους», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.