Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Ο Σκιαδαρέσης είχε κάνει επίθεση και στον Παπαναστασίου και μάλιστα εντός Αγρινίου

Ο Σκιαδαρέσης είχε κάνει επίθεση και στον Παπαναστασίου και μάλιστα εντός Αγρινίου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σκιαδαρέσης πρέπει να τα έχει τα θεματάκια του πάντως με το Αγρίνιο. Δεν ξέρουμε πόσοι το θυμούνται αλλά τον Ιούνιο του 2017 σε εκδηλώσεις και συνεδρίαση που είχε κάνει η ΚΕΔΕ στο εδώ Επιμελητήριο είχε επιτεθεί σφοδρά στον δήμαρχο Αγρινίου, θεωρώντας ότι εναντιώνεται στα έργα ύψους 53 εκ. ευρώ που είχε δεσμεύσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για έργα από το αεροδρόμιο του Ακτίου.

“Σε είχα για ανοιχτόμυαλο” είχε πει ο κ. Σκιαδαρέσης στον δήμαρχο Αγρινίου για να του απαντήσει ο τελευταίος “έρχεσαι στο Αγρίνιο και μιλάς για λεφτά που είναι για την Αιτωλοακαρνανία αλλά στην ουσία ευνοούν πρώτα και κύρια την Λευκάδα και μου κάνεις επίθεση;”. Για λίγο δεν είχαν ξεφύγει τα πράγματα τότε γιατί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας έλεγε και ξανάλεγε ότι ο δήμαρχος Αγρινίου δεν ξέρει από τουρισμό ενώ η Λευκάδα έπρεπε να έχει το 1/3 του αεροδρομίου Ακτίου!

Ο δήμαρχος Αγρινίου είχε αρχικά προσπαθήσει να του εξηγήσει ότι τέτοιο έργο έπρεπε να χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό κι όχι από την Π.Δ.Ε. αλλά είχε ακολουθήσει πρωτοφανής καυγάς.

Φαίνεται πως ο κ. Σκιαδαρέσης θεωρεί ότι η Αιτωλοακαρνανία είναι ενιαίος χώρος με την Λευκάδα αλλά ως προς τα έξοδα! Τα έργα με λεφτά που αλλιώς θα πήγαιναν από δω μεριά είναι καλά…πλην υποθαλάσσιας σήραγγας βεβαίως για την οποία ο κ. Σκιαδαρέσης δεν θέλει να ακούει.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμεαυτό που ακούγεται από Λευκάδα μεριά, πως αυτή η αποστροφήγια το συγκεκριμένο έργο υπάρχει ίσως γιατί ο σχεδιασμός για την υποθαλάσσια την στέλνει έξω από το κέντρο της Λευκάδας ενώ ο ίδιος δραστηριοποιείται ακριβώς εκεί.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αρτέμης STIHL ο μπόγιας πρώην χορτοκόπτης

    Άκη πως σου ξέφυγε αυτό;

  2. Αρκετά μ΄αυτόν

    Οι ακαρνανικές ακτές έχουν τα ίδια γεωλογικά χαρακτηριστικά με τις θαυμάσιες απέναντι ακτές της Λευκάδας. Δρόμοι , καταλύματα, ασφάλεια και δεν θα τρέχαμε αλλού όπου δε μας θέλουν όπως φαίνεται…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.