Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Ο Σώκος “τρώει” τον Ψωμιάδη

Ο Σώκος “τρώει” τον Ψωμιάδη

SOKOS 1Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός έχει ήδη κριθεί ένοχος σε δεύετρο βαθμό από το Εφετείο για παράβαση καθήκοντας όταν ήταν νομάρχης.
Απ’ τη στιγμή που υπάρχει αυτή η καταδικαστική απόφαση για τον ίδιο, ο «ανώτερός» του Γενικός Γραμματέας οφείλει να τον θέσει σε αργία. Ως γνωστόν την εν λόγω θέση κατέχει ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός Θύμιος Σώκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη λάβει τη σχετική απόφαση και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να την ανακοινώσει.
Γι’ αυτό το λόγο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προκειμένου να προλάβει τις εξελίξεις, ανακοίνωσε ότι πλέον θα τον αναπληρώνει ο αδερφός του Διονύσης, τονίζοντας προς τους συμβούλους του ότι από εδώ και στο εξής είναι όλοι εν δυνάμει υποψήφιοι περιφερειάρχες.
Όπως φαίνεται ο υπερπεριφερειάρχης Θύμιος Σώκος θα γραφτεί και για ένα ακόμη λόγο στην αυτοδιοικητική ιστορία, αφού είναι το πρόσωπο εκείνο στο οποίο έλαχε να θέσει σε πολιτική αργία υποψήφιο για την προεδρία κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.