Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

O Σώρρας κάνει και διάγγελμα – Είμαι Ελληνας ιθαγενής, δεν παραδίνομαι (video)

koi-diaggelma-sorra
«Αυτή η δικαιοσύνη δεν είναι δικιά μου, δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι Ελληνας κυρίαρχος αυτόχθων ιθαγενής, κυρίαρχος και δεν παραδίνομαι».

Με ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων που ανέβηκε στo κανάλι του στο Υoutube, ο Αρτέμης Σώρρας σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη οκτώ ετών, ενώ εκκρεμμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την ελληνική αστυνομία.

«Είμαστε εν μέσω του πολέμου, θα φτάσουμε ως το τέλος» τονίζει ο Σώρρας προσθέτοντας ότι «το δικαστικό καθεστώς της χώρας έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει ποτέ».

Στο μεγάλης διάρκειας βίντεο ο Σώρρας εξηγεί το θέμα που οδήγησε στην καταδίκη του ίδιου και της συζύγου του ενώ στο τέλος προσθέτει:

«Αυτή η δικαιοσύνη δεν είναι δικιά μου, δεν θα παραδοθώ ποτέ γιατί είμαι Ελληνας κυρίαρχος αυτόχθων ιθαγενής, κυρίαρχος και δεν παραδίνομαι».

«Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά».

Θυμίζουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση για υπεξαίρεση.

Όπως υποστηρίζει πρόκειται για μία αστική διαφορά με τον κουμπάρο του και έναν πρώην συνεταίρο του και η οποία μετατράπηκε σε κακούργημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.