Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Ο Σπηλιόπουλος επικαλείται Αραχωβίτη που “καρφώνει” Κατσιφάρα για την τριτοκοσμική κατάσταση του αρδευτικού δικτύου

Την τριτοκοσμική κατάσταση του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας επισήμανε πρόσφατα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος επισκεπτόμενος την Παραχελωίτιδα ζώνη.
Ο ίδιος σήμερα επικαλείται δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη για την απουσία δράσης της περιφερειακής Αρχής σε αυτόν τον τομέα .
Σε δήλωσή του (στην τηλεόραση του Αχελώου) ο κ. Αραχωβίτης ανέφερε: «Είναι απορίας άξιο ότι από την περιοχή σας δεν υπήρξε καμία πρόταση προς ένταξη και προς χρηματοδότηση από τα προγράμματα του υπουργείου, όπως το μέτρο 4.3.1.».
«Δεν χρειάζεται άλλη μαρτυρία από τη δήλωση του υπουργού της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα, για να επιβεβαιωθεί η αδιαφορία, η ανικανότητα, η έλλειψη βούλησης της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής για ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και έχουν αφεθεί στην τύχη τους», δήλωσε ο Κ. Σπηλιόπουλος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.