Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ο Σταμάτης διαμηνύει πως δεν αποχωρεί από την κούρσα για τη δημαρχία Μεσολογγίου

Αντιφατικά μηνύματα εκπέμπουν οι διεργασίες γύρω από τον συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη στο δήμο Μεσολογγίου.
Το τελευταίο διάστημα διακινήθηκαν επίμονα οι πληροφορίες για διάλυση του συνδυασμού και αποχώρησης του από τη διεκδίκηση της δημαρχίας.
Το βέβαιο είναι πως κάποιοι υποψήφιοι αποσύρθηκαν ενώ σύμφωνα με την Αιχμή προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και ο Σπύρος Βασιλείου, εκ των ηχηρών συμμετεχόντων στο συνδυασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βασιλείου κατεβαίνει από το πλοίο μην μπορώντας άλλο να συμβιβαστεί με την τακτική του επικεφαλής. Χτες το βράδυ στην μάζωξη των υποψηφίων άσκησε κριτική για την μέχρι τώρα στάση του κ. Σταμάτη και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία δυναμική για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο. Στο τέλος αποχώρησε και γνωστοποίησε πως θα ετοιμάσει ανακοίνωση αποχώρησης.
Σύμφωνα με messolonghinews.blogspot.com ωστόσο οριστικό «τέλος» στην φημολογία περί «αποχώρησης» του Δημήτρη Σταμάτη από την εκλογική κούρσα για το δήμο Μεσολογγίου δόθηκε χθες το βράδυ, κατά την συνεδρίαση, των μέχρις στιγμής υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση Πολιτών» που συγκροτεί.
Στη, δυο και πλέον ωρών διάρκειας, συνεδρίαση με καθαρά πολιτικούς όρους, ο Δημήτρης Σταμάτης παρουσίασε το περίγραμμα της προγραμματικής του πρότασης και ξεκαθάρισε ότι γνώμονας του, “θα είναι η παραγωγή πολιτικής και όχι παραπολιτικής”, με αντικειμενικό στόχο την κοινωνική και οικονομική ανάταξη του δήμου, σε όλο του, το εύρος.
Το messolonghinews.blogspot.com αναφέρει πως το σύνολο, των μέχρι σήμερα ανακοινωθέντων υποψηφίων (σ.σ. πλην τριών) με τον συνδυασμό του Δημήτρη Σταμάτη κατά τη συνεδρίαση εξέφρασε τη βούληση για συνέχιση και διεύρυνση της εκλογικής προσπάθειας με απώτερο σκοπό τη νίκη στις προσεχείς εκλογές.
Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από τον συνδυασμό για τη χθεσινή διαδικασία, η δημοσιοποίηση και άλλων υποψηφίων που θα στελεχώσουν την παράταξη του Δημήτρη Σταμάτη και κυρίως το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας με τη λειτουργία γραμματείας και εκλογικού κέντρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.