Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας έκοψε την πίτα του (φωτό)

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛΤΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας και ο Ψυχαγωγικός Σύλλογος  έκοψαν την πίτα τους. H εκδήλωση έλαβε χώρα στο κτήμα Amaro και στα πλαίσια της βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές – παιδιά των εργαζομένων που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στην εκδήλωση , μεταξύ άλλων, παρέστησαν η διευθύντρια ΠΔΔΕ Αναστασία Βανδώρου και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών Π.Ο.Σ.Τ. οι Κωνσταντίνου Ευθύμιος, Αντωνόπουλος Ιωάννης και το μέλος του Δ.Σ. Κομματάς Ανδρέας. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδας ο πρόεδρος Κονιδάρης Νικόλαος, ο γραμματέας Σπυρίδων Μπάθας  και άλλα μέλη του.

Επίσης παρευρέθηκαν από τον Ψυχαγωγικό Σύλλογο η πρόεδρος Γαλάνη Παναγιώτα και τα υπόλοιπα μέλη, όπως επίσης και οι διευθυντές των κεντρικών καταστημάτων ΕΛΤΑ Αγρινίου Δημήτριος Κατσιμάρδος  και Μεσολογγίου Βασίλης Παπούτσης καθώς και οι διευθυντές όλων των υπόλοιπων καταστημάτων.

ΦΩΤΟ Κ.ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ

kopi-pitas-elta (1) kopi-pitas-elta (2) kopi-pitas-elta (3) kopi-pitas-elta (4) kopi-pitas-elta (5) kopi-pitas-elta (6) kopi-pitas-elta (7) kopi-pitas-elta (8) kopi-pitas-elta (9) kopi-pitas-elta (10) kopi-pitas-elta (11) kopi-pitas-elta (12)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.