Παρασκευή, Μάιος 24, 2019

Ο συμβολισμός των λαμπαδηδρόμων στη Γέφυρα

Σύμφωνα με τη Γέφυρα Α.Ε.

ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 3 Ακόμη μία λαμπαδηδρομία -που είχε ως αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία- διήλθε σήμερα (25.10.2018) μέσω της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης», με προορισμό αυτή τη φορά την πόλη Πιονγκ-Τσανγκ της Νότιας Κορέας, η οποία θα φιλοξενήσει τους Xειμερινούς Oλυμπιακούς Aγώνες, από τις 9 ως τις 25 Φεβρουαρίου του 2018.Συνολικά 10 λαμπαδηδρόμοι μετέφεραν μέσω Γέφυρας τη φλόγα από την Αχαΐα στην Αιτωλοακαρνανία.
Μεταξύ τους, ο Αλέξης Κατσαΐτης (Πολιτικός Μηχανικός της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) με παραστάτες 4 άλλους εργαζόμενους στη Ζεύξη ( Λέτα Βαντάνα – Κατερίνα Βελέντζα – Νίκο Κάπο – Γιάννη Κούτση)και ο Βασίλης Κάκκος (Αρχηγός του Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ) με παραστάτες τους (Νίκο Βλάχο – Μάριο Παναγιωτόπουλο – Νίκο Ταμπάκη / Συναρχηγούς της ανδρικής ομάδας και Θανάση Μαστροκώστα / Αρχηγό της παιδικής).
«Η πλήρης συμβολισμού μεταφορά της φλόγας από τη δάδα ενός εργαζομένου της Γέφυρας, σε αυτή ενός στελέχους του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συλλόγου του Αντιρρίου
-ο οποίος κλείνοντας τη διαδρομή άναψε τον βωμό πριν τον σταθμό διοδίων- καταδεικνύει τη συνειδητή και έμπρακτη βούληση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. για διαρκή διάλογο και καρποφόρο συνεργασία με την τοπική κοινωνία», αναφέρει η Γέφυρα Α.Ε..
Σημειωτέον ότι και κατά την προηγούμενη ολυμπιακή λαμπαδηδρομία (αυτή των αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας),είχε τρέξει ως λαμαπαδηδρόμος στη Γέφυρα ο αρχηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Αντιρρίου (ΦΑΕΘΩΝ – ΓΕΦΥΡΑ), η οποία είχε μόλις κερδίσει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η κατηγορίας.

ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 1 ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 2 ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 3 ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 4 ΓΕΦΥΡΑ ΦΛΟΓΑ 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.