Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την απάντηση της ΝΟΔΕ για την Ιόνια Οδό

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει την απάντηση της ΝΟΔΕ για την Ιόνια Οδό

syriza“Ένα σχόλιο για την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ” τιτλοφορείται η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ της ΝΔ. Αντικείμενο της αντιπαράθεσης η Ιόνια Οδός. Αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τη ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας να απαντά για λογαριασμό του δημάρχου Αγρινίου, εγκαλώντας μας μάλιστα επειδή ασχολούμαστε με την τοπική αυτοδιοίκηση…

Είναι πραγματικά δύσκολο να απαντήσει κάποιος σε ένα κείμενο που «παπαγαλίζει» τη βασική αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ (με πόσα «ν» γράφεται ο Γιάννης, ποιος δεν πλήρωσε διόδια, κλπ). Είναι,επίσης,  άξιο απορίας πως η εξαιρετικά φειδωλή σε ανακοινώσεις, ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας,αποφασίζει να βγάλει δεύτερη φορά δελτίο τύπου για την Ιόνια οδό. Αν θεωρεί το θέμα προνομιακό της πεδίο, έχει χάσει την πραγματικότητα. Μάλλον,όμως, συμβαίνει το αντίθετο, επομένως κατανοούμε πλήρως.

Από τη στιγμή που μπαίνει στον κόπο να γράψει κάτι, θα μπορούσε να απαντήσει γιατί η Ιόνια και οι υπόλοιποι οδικοί άξονες τέλειωσαν σε δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με κέρδος μάλιστα για το Δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ,και γιατί «ξέχασαν» να συνδέσουν την Ιόνια με την μεγαλύτερη πόλη του Νομού. Τους ενημερώνουμε ότι αυτή η πραγματικότητα έχει ήδη καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών, ακόμα και των ψηφοφόρων τους. Δεν έχουν παρά να ρωτήσουν.

Η χώρα αλλάζει με μεγάλους  ρυθμούς, παρά την πρωτοφανή κρίση που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση. Με υποδομές και δίκαιη ανάπτυξη.

Η ΝΔ,μετά τον ακροδεξιό της κατήφορο, ας περιοριστεί στη μάχη να  βγει κάποιο στέλεχός της φωτογραφία δίπλα στον κ. Σπίρτζη σε κάποια εγκαίνια ή δίπλα σε κάποιο Ευρωπαίο ηγέτη σε επίσκεψή του στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ AΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΝΔ 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. made by stone

    αχρηστοι νεοδημοκρατες-πασοκοι,αχρηστοι και κωλοτουμπες συριζαιοι…καταδικασμενος τοπος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.