Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ζητά ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ για φαινόμενα κακοποίησης γυναικών -«Βράζει όλη η ελληνική κοινωνία»

Ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ζητά ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ για φαινόμενα κακοποίησης γυναικών -«Βράζει όλη η ελληνική κοινωνία»

Να πάρει επίσημα θέση το ΚΙΝΑΛ για τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών που καταγγέλλονται τον τελευταίο καιρό, ζητά ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επισημαίνει επίσης ότι «δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται» και κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία, η οποία όπως βλέπει «δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη:

«Θα ήθελα να δω επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής για τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο τοποθετήσεις μεμονωμένων στελεχών. Δεν βράζει μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά όλη η ελληνική κοινωνία με αυτά που αποκαλύπτονται και η Νέα Δημοκρατία δεν βλέπω να έχει πάρει κάποια επίσημη θέση» γράφει χαρακτηριστικά.

«Πριν ένα χρόνο η Φώφη και το Κίνημα Αλλαγής είχαν κάνει ολόκληρη διαδικτυακή εκδήλωση για το θέμα αυτό» προσθέτει, ανεβάζοντας link με την ομιλία της Φώφης Γεννηματά σε εκδήλωση για το Ελληνικό #metoo.

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.