Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Ο Τάκης Κοκκινοβασίλης στο πλευρό του Απ. Κατσιφάρα: «Όραμά μας, η ανάπτυξη του τόπου μας»

Ο Τάκης Κοκκινοβασίλης στο πλευρό του Απ. Κατσιφάρα: «Όραμά μας, η ανάπτυξη του τόπου μας»

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα θα είναι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο Τάκης Κοκκινοβασίλης. Ο εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος, ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και εκπαιδευτής οδηγών, στηρίζει ξανά τον Απόστολο Κατσιφάρα, αφού όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «με το «Δικαίωμα στην Πρόοδο» μπήκαν οι βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση ν’ ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον».

Σε μήνυμά του αναφέρει:

Φίλες και φίλοι,

Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές μάς δίνεται η ευκαιρία να οραματισθούμε και να υλοποιήσουμε την Περιφέρεια που θέλουμε να ζούμε. Μια Περιφέρεια που δίνει προτεραιότητα στην Ανάπτυξη. Μια Περιφέρεια που δίνει ευκαιρίες και προοπτική στους πολίτες της ώστε να μπορούν να εργασθούν και να ζήσουν στον τόπο τους. Μια Περιφέρεια που να προσφέρει ποιότητα ζωής στους πολίτες της.
Με τις παραπάνω σκέψεις, αποφάσισα να στρατευτώ ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα και τον συνδυασμό
«Δικαίωμα στην Πρόοδο».

ΟΡΑΜΑ μας η ΑΝΑΠΤΥΞΗ του τόπου μας. Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και της υπαίθρου. Η στήριξη των αγροτών.

ΧΡΕΟΣ μας η ΣΤΗΡΙΞΗ. Η στήριξη της οικονομίας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, των εργατών, των δημοσίων υπαλλήλων. Γιατί το οφείλουμε σε όλους τους εργαζόμενους, στην περιοχή μας, τη νέα γενιά και στο μέλλον του τόπου.

ΜΕΛΗΜΑ μας η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. Η αξιοποίηση των φυσικών πόρων, των τουριστικών περιοχών μας και η ανάδειξη των ιστορικών μνημείων του τόπου.

Το «Δικαίωμα στην Πρόοδο» κατάφερε, παρά τη δυσμενή συγκυρία και την υφεσιακή τροχιά της χώρας, ν’ αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του και να χαράξει μια σαφή πορεία αξιοποίησης των πολλών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας. Μπήκαν οι βάσεις ώστε σήμερα να είμαστε σε θέση ν’ ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον.

Και σε αυτό το μέλλον θέλω να συμμετέχω κι εγώ. ΕΝΕΡΓΑ. Και σε αυτό ζητώ τη δική σου στήριξη και εμπιστοσύνη. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν πρώτα δεν αλλάξουμε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με ανοιχτό μυαλό και καινοτόμες ιδέες.

Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο» στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές¬¬¬. Μαζί να ανοίξουμε το δρόμο στην ελπίδα και την πρόοδο για μια καλύτερη Δυτική Ελλάδα, που είναι ο τόπος μας, η ζωή μας, η έννοια μας.

Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην ΠΡΟΟΔΟ, δικαίωμα στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Κοκκινοβασίλης Τάκης (Πολυδεύκης)
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.