Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ο Θεμιστοκλής Μούρκας νέος πρόεδρος στην ΑΕΜ

Ο Θεμιστοκλής Μούρκας νέος πρόεδρος στην ΑΕΜ

NEOSPRAEMΑνακοίνωση για τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΜ Μεσολογγίου:

Ήταν το μακρινό 1931, όταν έπειτα από την συνένωση τοπικών ομάδων και το μεράκι κάποιων ανθρώπων, ιδρύεται η Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου.

Με επώνυμους Μεσολογγίτες να απαρτιζόταν το πρώτο ΔΣ, όπως οι δικηγόροι Βασίλης Χρυσόγελος, Ακρίδας, Γρηγόρης Σταυρόπουλος, ο γιατρός Καλούλης, κάνει τα πρώτα της βήματα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Το 1946 οι δύο οµάδες (ΝΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΟΣ) µετά από πρωτοβουλία του αείμνηστου Νάσου Θεοφιλάτου, Κωνσταντίνου Ρήγα και άλλων που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις διαλύουν τα δύο σωματεία, δίνουν πρώτοι τα χέρια, πρώτοι το παράδειγμα συμφιλίωσης ιδρύοντας πάλι την ΑΕΜ.

Στιγμές δόξας, χαράς, μεγάλης ακμής αλλά και παρακμής για την ΑΕΜ, που συμπληρώνονται εφέτος 85 χρόνια από την ίδρυση ενός εκ των ιστορικότερων σωματείων της Δυτικής Ελλάδας.

Σε αυτή τη κρίσιμη λοιπόν χρονικά στιγμή ακούγοντας τον παλμό της τοπικής κοινωνίας και αναλογιζόμενοι το βάρος της μεγάλης ευθύνης, μπήκαμε μπροστά με την ελπίδα να φανούμε άξιοι συνεχιστές όλων αυτών που στο πέρασμα του χρόνου με ανιδιοτέλεια και μοναδική διάθεση προσφοράς έκαναν την ΑΕΜ μας ΜΕΓΑΛΗ!

Η πόρτα μας είναι ήδη ανοιχτή σε όποιον επιθυμεί να συμμετέχει. Μοναδική προϋπόθεση η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον Σύλλογο που αγαπάμε!

Στη νέα προσπάθεια χωρούν όλοι όσοι έχουν το ίδιο όραμα με μας. Χωρούν όλοι όσοι βάζουν πάνω απ’ όλα το ΕΜΕΙΣ! Κανενός το «εγώ», δεν έχει θέση ανάμεσα μας!

Με γνώμονα όμως το γεγονός ότι «ιστορία γράφουν οι παρέες» καλούμε όλους τους μεσολογγίτες και τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν ο καθένας από το δικό του μετερίζι αυτή τη προσπάθεια έτσι ώστε σύντομα να κάνουμε τη «παρέα» μας μεγάλη.

Έπειτα λοιπόν απ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, σας παρουσιάζουμε τη νέα διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου:

Πρόεδρος: Θεμιστοκλής Μούρκας

Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Μπιλάλης

Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Παπανικολάου

Ταμίας: Ανδρέας Δημάκης

Γενικός Αρχηγός: Παναγιώτης Κατσάνος

Έφορος: Φώτιος Παπαθανασίου

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Μπαταργιάς

Μέλη: Νικόλαος Παπανδρέου, Αντώνιος Παππάς

http://aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.