Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ο Θόδωρος Στούπας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας

Ο Θόδωρος Στούπας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας

Ο Θεόδωρος Στούπας εξελέγη ,σήμερα το πρωί Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, στις δημαιρεσίες στο Δημαρχείο Βόνιτσας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου-Βόνιτσας. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Πογωνιώτης, από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και γραμματέας ο Σπύρος Καταγής, από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.

Στην 7μελή Οικονομική Επιτροπή: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο δήμαρχος Γ. Αποστολάκης (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Δημήτριος Βίτσας και Νικόλαος Πάντας.
Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι:
Κώστας Τσακάλης και Σωτήρης Προδρομίτης απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Αποστόλης Πέρλης από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμφωνία Ελπίδας Δημήτρης Μασούρας..

Στην 7μελή Επιτροπή Ποιότητας Ζωής: Τις 3 θέσεις καταλαμβάνουν ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πάντας (Πρόεδρος) και οι δύο αντιδήμαρχοι Κώστας Τσακάλης και Αθηνά Βέμη- Καρέλου.
Απο την ψηφοφορία εξελέγησαν οι: Ανδρέας Καλαντζής και Λεωνίδας Τζεφριός απο το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, ο Δημήτρης Παξινός από το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα και η Καίτη Σιαπλαούρα από το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα.

Φωτό Στέλλα Λιάπηxiromeronews.blogspot.gr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.