Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ο Τζαβάρας της ΝΔ δεν ξανακατεβαίνει για βουλευτής γιατί… ευνοούν το Αγρίνιο για το Πανεπιστήμιο!

Ο Τζαβάρας της ΝΔ δεν ξανακατεβαίνει για βουλευτής γιατί… ευνοούν το Αγρίνιο για το Πανεπιστήμιο!

Επισκέπτης του agrinionews.gr άκουσε σήμερα το πρωί τον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ να φιλοξενεί τον Κώστα Τζαβάρα, βουλευτή ΝΔ της Ηλείας και παλιό υπουργό, και όπως μας είπε κόντεψε να χάσει τα μαλλιά του από αυτά που υποστήριζε ο γείτονας πολιτικός.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Τζαβάρας υποστήριξε ότι Αγρίνιο, Αίγιο και Πύργος είναι οι μόνες πόλεις που έχασαν τμήματα από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας (σωστά μέχρι εδώ) αλλά, λέει το Αίγιο και το Αγρίνιο γλίτωσαν τα τμήματα τους ενώ ο Πύργος όχι, γιατί δεν έχει λόγο στα κέντρα αποφάσεων!

Και αποφάσισε να μην θα κατέβει για βουλευτής ξανά (σ.σ. ωιμέ!) γι’ αυτό τον λόγο και γιατί δεν φτιάχνουν τον δρόμο για Πύργο (σ.σ. άσχετο).
Λοιπόν, συμβαίνει κάτι που δεν ξέρουμε; Αν όχι, κάποιος σύμβουλος του δημάρχου πρέπει να του πει να βγει να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει, γιατί πρόκειται για εκπομπές που έχουν πολύ κοινό σε όλη την χώρα και το Αγρίνιο είναι σαν να μην υπάρχει!

Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν Αγρινιώτες που άκουγαν και έστειλαν μηνύματα προσπαθώντας να εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα αλλά μάταια. Δεν υπήρχε χρόνος. Όπως γενικά δεν υπάρχει χρόνος, πλέον…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.