Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ του Προμηθέα προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ του Προμηθέα προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Η ομάδα σε καραντίνα, αναβλήθηκαν τα φιλικά με τον Ολυμπιακό

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης του Προμηθέα Πάτρας, όπως ενημέρωσε η πατρινή ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η προετοιμασία της ομάδας και να ματαιωθούν τα προγραμματισμένα φιλικά ματς με τον Ολυμπιακό.

Άσχημα νέα για τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς παίκτης της ομάδας -που το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό- βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ως εκ τούτου η ομάδα πρέπει να μπει άμεσα σε καραντίνα, ενώ η προετοιμασία “παγώνει” προς το παρόν.

Συνεπώς οι Πατρινοί δεν θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο, όπου θα αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό στις 31/8 και 2/9 αντίστοιχα, με τις προγραμματισμένες φιλικές αναμετρήσεις να ματαιώνονται μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ ο παίκτης που προσβλήθηκε από κορονοϊό
Η είδηση πως κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε στον Προμηθέα, οδήγησε το πρωί της Κυριακής (30/8) στην ματαίωση των δύο φιλικών αγώνων της ομάδας της Πάτρας με τον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα μετά, ο Τζεχάιβ Φλόιντ αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως είναι ο άτυχος της ημέρας, λέγοντας μάλιστα πως έχει κάποια ελαφριά συμπτώματα.
“Δυστυχώς σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Έχω ελαφριά συμπτώματα, όμως ήδη αισθάνομαι καλύτερα. Εκτιμώ το ιατρικό team του Προμηθέα που πήρε τις απαραίτητες προφυλάξεις και θα συνεχίσω να ακολουθώ τις συμβουλές του για να εξασφαλισθεί η ταχεία ανάρρωσή μου” έγραψε ο νεαρός Αμερικανός σέντερ.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πάτρας:

«Ο Προμηθέας Πάτρας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως αθλητής της ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από τους αρμόδιους γιατρούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Μετά από επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο (Παθολόγο, Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας Πανεπιστημίου Πατρών) και σε συνεννόηση με τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, αθλητές, προπονητές και το υπόλοιπο staff, υποβάλλονται αυτή τη στιγμή στις απαραίτητες εξετάσεις από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που εδρεύει στην Πάτρα, με επιστημονικό υπεύθυνο, τον ιατρό–παθολόγο, Χαράλαμπο Μπακόπουλο.

Σε αναμονή των αποτελεσμάτων, προφανώς, διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προβλεπόμενα μέτρα, ακολουθώντας πιστά το ιατρικό πρωτόκολλο.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας.

Επιπλέον, η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, αρμόδιο για τα μεταδοτικά νοσήματα, Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο, τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε., Γιάννη Καρβέλη και τον επιστημονικό υπεύθυνο της κινητής μονάδας του ΕΟΔΥ στην Πάτρα, Χαράλαμπο Μπακόπουλο για την άμεση ανταπόκρισή τους και την αμέριστη συμβολή τους στην πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ελέγχων κι εξετάσεων».

sportin.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.