Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

OAΣ για Πρωτομαγιά: συμμετέχουμε στις συμβολικές εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

OAΣ για Πρωτομαγιά: συμμετέχουμε στις συμβολικές εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου

«Η 1η Μάη είναι μέρα μνήμης , τιμής και αγώνα. Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις συμβολικές εκδηλώσεις που Αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα συμμετέχει με διακριτή παρουσία παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας. Η ανακοίνωση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν.Αιτ/νιας χαιρετίζει την εργατική Πρωτομαγιά, την παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης, σύμβολο της πάλης και των θυσιών των εργαζομένων για τα δικαιώματα τους στην εργασία και την ζωή.

Χαιρετίζει την εργατική τάξη, τα ταξικά συνδικάτα που πάντα στάθηκαν αλληλέγγυα και δίπλα στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς, για το δικαίωμα μας να ζούμε και να παράγουμε με αξιοπρεπείς όρους.

Η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας και ταυτόχρονα σε συνθήκες που το επόμενο διάστημα όπως όλα δείχνουν με αφορμή την πανδημία θα υπάρξει νέα επίθεση στην ζωή, το εισόδημα και τα δικαιώματα μας.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους της χώρας μας, δεν μένουμε σιωπηλοί αλλά μαχητικοί, διεκδικητικοί και αισιόδοξοι ότι μπορούμε με τους αγώνες μας, την οργάνωση και την κοινή δράση με την εργατική τάξη και τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων να δώσουμε δύναμη και προοπτική στις διεκδικήσεις μας ώστε να γίνουμε πραγματικά οι αφέντες του τεράστιου πλούτου που παράγουμε και που σήμερα τον καρπώνεται μια ελάχιστη μειοψηφία.

Η 1η Μάη είναι μέρα μνήμης , τιμής και αγώνα. Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στις συμβολικές εκδηλώσεις που Αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα συμμετέχει με διακριτή παρουσία παίρνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η κυβέρνηση κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης δεν έχει πάρει για αγρότες και κτηνοτρόφους πέρα από κάποιες παροχές σε μεγάλες επιχειρήσεις που όμως δεν αφορά στην συντριπτική πλειοψηφία των αγροτοκτηνοτρόφων και από κάποιες υποσχέσεις που ως τώρα όμως δεν έχουν εξειδικευτεί και εφαρμοστεί.

Να δώσουμε την μάχη της διεκδίκησης αναγκαίων άμεσων και μακροπρόθεσμων μέτρων στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων που πλήττονται και η πανδημία έχει άμεση αντανάκλαση στο εισόδημα τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.