Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Όχι, δεν έχει κανονιστεί swingers party στο Αγρίνιο!

Όχι, δεν έχει κανονιστεί swingers party στο Αγρίνιο!

Φευ, δεν είναι αλήθεια ότι έχει προγραμματιστεί swingers party στο Αγρίνιο για τις 27 Νοεμβρίου στον τελευταίο όροφο τοπικής επιχείρησης!

Το ψάξαμε ελαφρώς το θέμα, όχι ότι μας ενδιέφερε προσωπικά, έτσι, εντελώς ακαδημαϊκά…

Και φαίνεται ότι είναι άλλη μια “μούφα” των social media, προφανώς από κάποιον που ήθελε να φανεί ένα κομμάτι του ονόματος της επιχείρησης που υποτίθεται ότι θα έκανε ένα από αυτά τα γνωστά γεγονότα ανταλλαγής συντρόφων.

Ποιος ξέρει, για να κάνει ζημιά; Για υποτιθέμενο “χαβαλέ”; Πάντως, το στιγμιότυπο από το twitter κυκλοφόρησε πολύ και στο Αγρίνιο και είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι ο επιχειρηματίας που δέχεται τα…αγωνιώδη ερωτήματα φίλων και γνωστών(σ.σ. δεν φαίνεται όνομα αλλά έντεχνα έχουν μείνει τα τρία τελευταία γράμματα ακάλυπτα για να γίνει ο συνειρμός) σπάει κι ο ίδιος πλάκα. “Ναι, μην ξεχάσετε να έρθετε στις 27 του μήνα στην ταράτσα!” απαντά, αντιλαμβανόμενος ότι όλο αυτό δεν χρειάζεται και πολύ σοβαρή ενασχόληση.

Αυτοί οι λογαριασμοί που αναπαράγουν κάτι τέτοια δεν είναι και οι πιο φερέγγυοι, οπότε εκείνος που σκέφτηκε το σκηνικό ανάρτησε ότι θα είναι θεματικό το event με “επαγγελματίες” και με “εμβολιαστές και εμβολιαζόμενες που ψάχνουν την πρώτη δόση”!

Ε, κάποιοι τσίμπησαν παρότι κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά. Το ότι αναφέρεται ως ώρα προσέλευσης.. 8 το βράδυ, σε προβληματίζει, ακόμα και για Αγρίνιο που δεν ξενυχτά πιά όπως τα παλιά ένδοξα χρόνια!

Τέλος πάντων, τσάμπα η χαρά που πήραν κάμποσοι γνωστοί μας, σου λέει ευκαιρία να δει και η Αγρινιάρα λίγη…εξωστρέφεια! Όχι εμείς, καμία σχέση…

ο περ(ι)αστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Παλια-ντζής

    Οι νηστικοί καρβέλια ονειρεύονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.