Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Όχι μόνο για εισπράξεις υπάλληλοι του δήμου Αγρινίου στα χωριά

nero

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο δήμος Αγρινίου  Τρίτη 15/05/2018 ταμίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α. θα εξυπηρετεί τους πολίτες για την εξόφληση λογαριασμών στο Δημοτικό Κατάστημα Καινουργίου (Δ.Ε. Θεστιέων) και  την Πέμπτη 17/05/2018 ταμίας θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Παπαδατών (Δ.Ε. Αρακύνθου).

Και καλά θα κάνει. Μεγάλο πράγμα η είσπραξη των οφειλών, άλλωστε. Αν κάτι μας έφτασε εδώ ήταν η αίσθηση ότι κάποιος άλλος πρέπει να πληρώσει κι ότι υπάρχει «δωρεάν και δημόσιο» νερό ή ρεύμα ή γεύμα. Άλλωστε στους παλιούς δήμους που συνενώθηκαν με το Αγρίνιο, δόξα τω Θεώ, γλίτωσε ο… λαός κάμποσα λεφτά. Τα οποία βέβαια κάποια κορόιδα τα πλήρωσαν (ή δεν τα πλήρωσαν και πάλιωσε το δίκτυο, δεν έγιναν έργα κλπ, κλπ).

Αναγνώστης της στήλης από έναν πρώην δήμο του Αγρινίου μας ρωτά το εξής: “Αυτή η απόσπαση ενός ταμία για να κάνει εισπράξεις σε δύο άλλες Δημοτικές Ενότητες μπορεί να γίνει μόνο για την είσπραξη; Για κανέναν άλλο σκοπό δεν γίνεται;”.

Αν καταλαβαίνουμε καλά, η ερώτηση είναι αν για κάτι γιαγιάδες που κατεβαίνουν με το ταξί «για δουλειές»(συνήθως κάποια υπογραφή)στο κέντρο του Αγρινίου μπορεί να διατεθεί μια δυο φορές το μήνα ένας ανάλογος υπάλληλος να κάνει κάτι… αντιστρόφως ανάλογο; Αντί για είσπραξη, προσφορά υπηρεσίας. Εκτός κι αν είναι θέμα εκτός έδρας, υπερωριών και άλλα τέτοια θέματα του… δημοσίου.

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.