Παρασκευή, Ιούνιος 14, 2019

Ανησυχητική εξέλιξη: Όχημα έπεσε στη Λίμνη Στράτου

Ανησυχητική εξέλιξη. Συντρίμμια οχήματος εντοπίστηκαν πριν λίγη ώρα στη Λίμνη Στράτου. Το αυτοκίνητο φέρεται να έπεσε στη λίμνη από κρημνώδες σημείο ύψους πολλών μέτρων κοντά στη Σπολάιτα της ενότητας Νεάπολης.

Τα συντρίμμια εντόπισαν πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες για την ανεύρεση της 35χρονης Αγρινιώτισσας που αγνοείται από χθες το πρωί έχοντας φύγει από το σπίτι της με το αυτοκίνητο της.

Οι έρευνες για τη νεαρή γυναίκα παραμένουν σε εξέλιξη και σε αυτές συμμετέχουν Αστυνομία και Πυροσβεστική. Από την πρώτη στιγμή ωστόσο επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Στράτου και της Σπολάιτας, που είναι γνώριμη στην αγνοούμενη.

Ωστόσο συναγερμός σήμανε το μεσημέρι σήμερα όταν στη λίμνη εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του οχήματος  και προφυλακτήρας ενώ στην επιφάνεια του νερού εμφανίστηκαν και κηλίδες καυσίμου.

Oι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία ενώ στο σημείο αναμένονται δύτες της 6ης ΕΜΑΚ που θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το βυθισμένο όχημα. Οι καιρικές συνθήκες όμως είναι αντίξοες  καθώς στην περιοχή βρέχει καταρακτωδώς ενώ πέφτει το σκοτάδι.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.