Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

“Οδύσσεια” οδηγών στην παλαιά εθνική Πατρών-Κορίνθου

mpotiliarismaΣε πολύωρη ταλαιπωρία υποβάλλονται οι οδηγοί οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να κινηθούν από Πάτρα προς Αίγιο, Κόρινθο και Αθήνα ή να ακολουθήσουν την αντίστροφη διαδρομή καθώς το κλείσιμο λόγω κατολίσθησης της Νέας Εθνικής στο ύψος της Ροδινής,έχει οδηγήσει όλη την κίνηση στην παλαιά εθνική οδό (φωτο). Οδηγοί για να διανύσουν την διαδρομή από Πάτρα μέχρι Αίγιο χρειάζεται να οδηγήσουν  ακόμα και μιάμιση ώρα λόγω της αυξημένης κίνησης και της στενότητας του δρόμου

Η ταλαιπωρία των οδηγών θα διαρκέσει τουλάχιστον για τρεις ημέρες, καθώς, σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, τόσο θα χρειασθεί ώστε να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στο πρανές και να μην σημειωθεί νέα κατολίσθηση, στο σημείο.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

Έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση εφαρμόζεται στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια της οποίας και οι δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας μεταξύ των Κόμβων Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182,7) και Ρίου (Χ.Θ. 206,3) εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες προληπτικής συντήρησης πρανών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) και εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 3 ημερών.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Πρώτη ανάρτηση 08.43′

Προβλήματα στην Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος της Ροδινής, έχει δημιουργήσει η συνεχής βροχόπτωση, καθώς σημειώθηκαν κατολισθήσεις που έκλεισαν την Εθνική Οδό, και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με εκτροπή κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ 190,200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ, ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ.

Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

patrastimes.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.