Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Oι εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου στο Δ.Σ.του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων

Oι εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου στο Δ.Σ.του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων

Τους εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας όρισε το δημοτικό συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση του.

Θυμίζουμε πως ο νέος ΦΟ.Δ.Σ.Α. είναι το μοναδικό όργανο διαχείρισης των αποβλήτων στο σύνολο του Νομού, το οποίο μετά τη σύσταση του είναι καθολικός διάδοχος των Συνδέσμων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Το διοικητικό του συμβούλιο συγκροτείται από αιρετούς αντιπροσώπους του κάθε Δήμου που εκλέγονται από τα Δημοτικά Συμβούλια τους για όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου. Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει επιπλέον ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Για το Δήμο Αγρινίου οι 7 εκπρόσωποι προέρχονται από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής και οι 4 είναι εκπρόσωποι από τις υπόλοιπες παρατάξεις

Σύμφωνα με την ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο ως εκπρόσωποι του Δήμου Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Φορέα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ορίζεται ο δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Βασιλείου Ιωάννης, Γκούντας Χρήστος , Γρίβας Ευθύμιος , Καλαντζής Κωνσταντίνος, Σκορδόπουλος Δημήτριος , Φαρμάκης Ιωάννης , Σταρακά Χριστίνα , Καψάλης Παναγιώτης , Κορδολαίμης Χρήστος και Κουρουμπλής Δημήτριος .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.