Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Αυτές είναι οι εμφανίσεις του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν

Αυτές είναι οι εμφανίσεις του Παναιτωλικού για τη νέα σεζόν

Τη συνεργασία του με τη GIVOVA συνεχίζει ο Παναιτωλικός, που παρουσίασε και τις τρεις νέες φανέλες του για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη, κατακίτρινη φανέλα είχε γίνει γνωστή προ ημερών. Σήμερα παρουσιάστηκαν και οι υπόλοιπες εμφανίσεις, ριγωτή και πράσινη αντίστοιχα.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Οι τρεις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Κίτρινη – Με σεβασμό στην ιστορία

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ριγέ – 10 χρόνια στη SL

Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδέτερη – Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης.

Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιάννης

    Εύχομαι οι νέες αυτές εμφανίσεις με τους εύστοχους συμβολισμούς, να αποτελέσουν την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ομάδα του Παναιτωλικού.
    Μια εποχή γεμάτη χαρές, διακρίσεις και επιτυχίες.
    Καλή αρχή !! Καλή προετοιμασία !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.