Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Oι επιτυχόντες των Φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑgroup- “Aφοί Παπαγεωργίου”

Oι επιτυχόντες των Φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑgroup- “Aφοί Παπαγεωργίου”

1

 

Το 1997 μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών στο αντικείμενο τους αποφάσισε να προσφέρει στην πόλη της Πετρούπολης μια εντελώς νέα εκπαιδευτική φροντιστηριακή πρόταση. Έκτοτε ο φροντιστηριακός οργανισμός ΦΑΣΜΑ group καθιερώθηκε και – όπως επιβεβαίωσαν και τα αποτελέσματα των Βάσεων 2016-είναι πρώτος σε επιτυχίες στην Δυτική Αττική.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Παπαγεωργίου: “Το 1997 μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών στο αντικείμενο τους αποφάσισε να προσφέρει στην πόλη της Πετρούπολης μια εντελώς νέα εκπαιδευτική φροντιστηριακή πρόταση.
Ο στόχος για προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών, μας οδήγησε στην ίδρυση του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην καρδιά της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 111 – Δίπλα στο Δημαρχείο).
Η επιτυχής τριετής λειτουργία του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group και η συνεχής αναζήτηση για νέους εκπαιδευτικούς δρόμους, συνέβαλλαν ώστε το 2000 να ιδρυθεί το 2ο εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 74).
Η κάλυψη των φροντιστηριακών αναγκών των μαθητών της Κηπούπολης, μιας συνοικίας της πόλης μας στην οποία τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε αλματώδης οικιστική ανάπτυξη, μας υποχρέωσε να ιδρύσουμε το 2002 το 3ο εκ των φροντιστηρίωνΦΑΣΜΑ group (Γραβιάς 85 & Περικλέους).
Το 2014 ιδρυθηκε το 4ο παράρτημα στην περιοχή του Ιλίου (Πρωτεσιλάου 63).
Ετσι σήμερα ο φροντιστηριακός οργανισμός ΦΑΣΜΑ group αποτελείται από 4 παραρτήματα και τα τελευταία χρόνια είναι πρώτος σε επιτυχίες στην Δυτική Αττική
Μετά από τόσα χρόνια τα φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ group, που αποτελούν προϊόν πολυετούς εμπειρίας στον εκπαιδευτικό χώρο, διαρκούς ενημέρωσης σε πρότυπα εκπαιδευτικά συστήματα και στηρίζονται σε μια πρότυπη οργανωτική & εκπαιδευτική δομή να αποτελούν το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Δυτική Αττική”.


12345
Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.