Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Oι Ευρυτάνες Αχαΐας κόβουν την πίτα τους

unnamedO Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαϊας εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, αρμονία και πρόοδο και προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, ώρα 18.30 στην «Αγορά Αργύρη» επί της οδού Αγίου Ανδρέου 12 και Ζαΐμη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 30 ετών από την ίδρυση του Συλλόγου θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη του. Επίσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου & νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου καθώς και βράβευση των Νεοεισαχθέντων Ευρυτάνων φοιτητών στο ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Πάτρας καλωσορίζοντάς τους στην πόλη και διαβεβαιώνοντάς τους ότι τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι τους αυτό και σε ό,τι αυτοί χρειαστούν κατά τη διαμονή τους στην Πάτρα.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινή Τσιλιμέκη και τα μέλη του ΔΣ μας προσκαλούν με αφορμή την έναρξη του νέου έτους 2017 να ανταμώσουμε εκ νέου όλοι μαζί, να τα πούμε πίνοντας τον καφέ μας και το τσιπουράκι μας, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα και να αλληλοευχηθούμε για την καινούρια χρονιά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.