Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

“Oι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας”: Κάλεσμα στα μέλη για συμμετοχή στην Πομπή των Εορτών Εξόδου

“Oι Φίλοι της Λιμνοθάλασσας”: Κάλεσμα στα μέλη για συμμετοχή στην Πομπή των Εορτών Εξόδου

εορτες-εξοδου-Μεσολογγι-660x330Το Δ.Σ. του Μορφωτικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ι. Π. Μεσολογγίου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑΣ» ενημερώνει ότι προτίθεται να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εξόδου της ηρωικής Φρουράς του Μεσολογγίου. Αναφέρει η ανακοίνωση:

Όσα Μέλη του Συλλόγου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Πομπή του Σαββάτου του Λαζάρου 30 Μαρτίου και της Κυριακής των Βαΐων 1 Απριλίου 2018, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής. Σημειώνεται ότι για οποιαδήποτε πληροφορία καθώς και για την κατάθεση της σχετικής αίτησης οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται και στα μέλη του Δ.Σ.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Δεκτά γίνονται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου άνω των 18 ετών.
  • Δεν επιτρέπεται: το μακιγιάζ, τα άσχετα με την ενδυμασία κοσμήματα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, οι μπότες, τα αθλητικά παπούτσια και γενικότερα οτιδήποτε δεν συνάδει με την ενδυμασία, το χώρο και το χρόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι καλούμαστε να πάρουμε μέρος σε ένα μνημόσυνο, επομένως ο σεβασμός και η σεμνότητα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά είναι αυτονόητα.
  • Για τις ενδυμασίες που ανήκουν στο Σύλλογο (Λόρδος Βύρωνας, Ρήγας Φεραίος, Ξάνθος, Σκουφάς, Τσακάλωφ, Κοραής, Άστιγξ, Κοκκίνης, Μιαούλης, Παπαδιαμαντόπουλος, Μάγερ, Αλτάνη Μάγερ, Ραζηκότζικας και τις Αμαλίες) θα προτιμηθούν μέλη με φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά πλησιέστερα στους ήρωες που επιθυμούν να ενσαρκώσουν. Σημειώνεται ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε μεταποίηση ενδυμασίας. Οι ενδυμασίες του Συλλόγου παραδίδονται στα μέλη μετά από καθαρισμό και τα μέλη υποχρεούνται να παραδώσουν τις ενδυμασίες στην κατάσταση που τις παρέλαβαν.
  • Αναφορικά με τα μέλη που θα φορέσουν φορεσιές της επιλογής τους, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω του περιορισμού από μέρους του Δήμου ως προς τον αριθμό των συμμετεχόντων που δικαιούται να έχει κάθε αντιπροσωπία συλλόγου.
  • Για διευκόλυνση της συγκρότησης του τμήματος, κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης τα μέλη θα δηλώσουν τη φορεσιά που επιθυμούν ή έχουν.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα γίνουν δοκιμαστικές πρόβες για την καλύτερη εμφάνιση του τμήματος. Σημειώνεται για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι τα μέλη της Πομπής θα πρέπει απαραιτήτως να παραβρεθούν σε αυτές αφού αποχή σημαίνει αυτόματα και μη συμμετοχή. Οι στολές του Συλλόγου θα δοθούν μετά το πέρας αυτών των δοκιμαστικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, το Δ.Σ. έχει ορίσει υπεύθυνο τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Κιρκινέζο (τηλ.: 6936177855) αλλά μπορείτε να απευθύνεστε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (lagoonfriendsclub@gmail.com).

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.