Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησαν φίλοι του αδικοχαμένου Νικήτα Γεμιστού, που δολοφονήθηκε προ ημερών στην Κρήτη.
Οι φίλοι του 21χρονου, ανέλαβαν και επισκεύασαν με δικά τους έξοδα το αυτοκίνητο που οδηγούσε τη μέρα της δολοφονίας του.
«Το επισκεύασαν με δικά τους έξοδα και μας το έφεραν πριν δυο μέρες. Μας έκαναν έκπληξη. Πρώτα πέρασαν από το σημείο που εκτελέστηκε ο αδερφός μου και θυμιάτισαν. Τώρα, το βάλαμε εκεί που το πάρκαρε ο αδερφός μου. Στην πλατφόρμα που είχαν φτιάξει με τον σύζυγό μου. Έχει γύρω κάμερα και φώτα, τα οποία θεωρητικά ήταν για να τον προστατεύει. Την ίδια μέρα, πήραμε το αυτοκίνητο και πήγαμε στο μνήμα του. Είχαμε βάλει μουσική και ήπιαμε δύο μπουκάλια ουίσκι μαζί του, παρέα του για να ευχαριστηθεί και αυτός. Είχε έρωτα με το αυτοκίνητό του, του άρεσε να είναι στην εντέλεια και αυτό φρόντισαν να κάνουν και οι φίλοι του. Του το επέστρεψαν καθαρό και περιποιημένο για να το βλέπει και να το χαίρεται από εκεί που είναι» ανέφερε η αδερφή του, Ελεάννα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Παράλληλα, οι αδερφές του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε προσφορά αγάπης στη μνήμη του αδικοχαμένου αδερφού τους, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία.









