Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Οι γονείς του Ηλία-Στυλιανού ενημερώνουν για τις εξελίξεις (βίντεο)

Οι γονείς του Ηλία-Στυλιανού ενημερώνουν για τις εξελίξεις (βίντεο)

Το ενδιαφέρον είναι πανελλήνιο όπως και η στήριξη στον αγώνα της οικογένειας του Σωτήρη Σάββα από τον Αστακό ώστε ο μόλις 10 μηνών γιος της, Ηλίας-Στυλιανός, να αποκτήσει δικαίωμα στη θεραπεία της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (τύπου Α) από την οποία νοσεί.

Tο μωράκι δίνει μάχη με τη γενετική αυτή ασθένεια και οι γονείς του έχουν σε όλους τους τόνους απευθύνει ηχηρή έκκληση στο Υπουργείο Υγείας ώστε ο Ηλίας-Στυλιανός να υποβληθεί στη γονιδιακή θεραπεία.

Σήμερα, οι δύο νεαροί γονείς με βίντεο που ανήρτησαν στο facebook ενημερώνουν για τις εξελίξεις για την υπόθεση μην παραλείποντας ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουν όλους για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση.«Αντλούμε δύναμη από τον κόσμο και το χαμόγελο του Ηλία», λένε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς αναφέρουν πως είναι σε συνεχή επαφή το Υπουργείο και συγκεκριμένα με τους υπευθύνους του ΕΟΦ που διαβεβαιώνουν πως έχουν σκύψει το κεφάλι πάνω στις εκκλήσεις και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε ο Ηλίας να λάβει τη θεραπεία.

«Δεν επαναπαυόμαστε όμως, δεν έχουμε κάτι επίσημο και περιμένουμε τα λόγια να γίνουν πράξεις», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του Ηλία.

Το παιδάκι νοσηλεύεται γι 69η ημέρα στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου σε σταθερή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.