Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Oι κλοπές νερού στο στόχαστρο του δήμου Ξηρομέρου

Oι κλοπές νερού στο στόχαστρο του δήμου Ξηρομέρου

nero_agogosΜετά την δολιοφθορά που σημειώθηκε στον Πρόδρομο (έσπασαν τον αγωγό και έκλεβαν νερό) ξεκίνησαν έλεγχοι από τον Δήμο Ξηρομέρου, για τυχόν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης στο κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης του πρώην Συνδέσμου Ύδρευσης Κοινοτήτων Ξηρομέρου (Σ.Υ.Κ.Ξ).
Αποφασισμένος να πάρει αυστηρά μέτρα εναντίον αυτών που κλέβουν το νερό, επιδεινώνοντας τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν λόγω υπερκατανάλωσης είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συνεργείο του δήμου, ξεκίνησε απο τον Πρόδρομο και προχωράει και στα άλλα χωριά και μέχρι στιγμής έχει εντοπίσει κάποιους με παράνομες βρύσες και αναμένονται εξελίξεις.
Να επισημάνουμε ότι ο κεντρικός αγωγός έρχεται από τις πηγές των Αχυρών των Ακαρνανικών ορέων και υδρεύει 8 χωριά του Δήμου Ξηρομέρου (Παπαδάτος-Φυτείες-Μπαμπίνη-Μαχαιράς-Σκουρτού-Πρόδρομος Αγράμπελο και Χρυσοβίτσα).
Τονίζεται ότι σε όποιες περιπτώσεις διαπιστωθούν παράνομες συνδέσεις ύδρευσης, θα σφραγίζονται, θα επιβάλλονται πρόστιμα και θα κινούνται οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

http://xiromeronews.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.