Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Οι νέοι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (φωτο)

Οι νέοι του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (φωτο)

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι νέοι και νέες με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, οι οποίοι διαμένουν στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης – Οικοτροφεία του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδευτικών εκδρομών, ταξίδεψαν στην Αθήνα και επισκέφθηκαν το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Κέντρο Πολιτισμού στους εντυπωσιακούς χώρους του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», στην τεράστια βιβλιοθήκη και στην πανέμορφη Λυρική Σκηνή. Σημειώνεται ότι οι νέοι και οι συνοδοί τους εντυπωσιάστηκαν από την καινοτόμο αρχιτεκτονική και την πράσινη τεχνολογία του Ιδρύματος.

Ακολούθησε μεσημεριανό γεύμα σε ξενοδοχείο των Αθηνών όπου απήλαυσαν το απογευματινό τους γλυκό και καφέ πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Τους νέους συνόδεψαν η Πρόεδρος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διοίκηση των εργαζομένων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» καθώς και εργαζόμενοι – συνοδοί.

“Η εκδρομή μας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και οι νέοι μας εμψυχώθηκαν πολύ με την εμπειρία αυτή” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.