Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού στο ξενοδοχείο για να «ντοπάρουν» τους παίκτες

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού στο ξενοδοχείο για να «ντοπάρουν» τους παίκτες

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναιτωλικού για τη Λάρισα όπου η ομάδα δίνει αύριο κρίσιμο αγώνα δέχθηκε την επίσκεψη των οργανωμένων της Θύρας 6 στο ξενοδοχείο.

Σκοπός ήταν «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του κρίσιμου αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι «οι παίκτες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το διπλό».

Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού σε σχετική ανάρτηση αναφέρουν:

«Σήμερα Παρασκευή, παρευρεθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα μας λίγο πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Λάρισα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.

Κάναμε σε όλους όσους ήταν παρόντες ξεκάθαρο ότι ο αυριανός αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλουν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται, λόγω των αποτυχημένων επιλογών της διοίκησης, αλλά και ότι αν δεν τα δώσουν όλα και γυρίσουν χωρίς τη νίκη θα μας βρουν απέναντι τους.

Ο αρχηγός της ομάδας μας διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το διπλό. Με την κίνησή μας αυτή θέλαμε να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας και να βελτιώσουμε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο θαλλασολυκος

    Εσείς που ήσασταν όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι πετάγανε βαρελότα από την κερκίδα σας και η ομάδα πλήρωνε πρόστιμα. Που ήσασταν όταν ακουγόταν οχετος και υβριστικά πανό και η ομάδα πλήρωνε πρόστιμα και έπαιζε κεκλεισμένων. Τώρα σας έπιασε ο πόνος και η δήθεν αγάπη για την ομάδα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.